G4 No1 Blue All White

G4 No1 Blue All White Porsjonssnus er en ny type helhvit snus som er hvit både før og etter bruk. . G4 No1 porsjonssnus har en lys og krydret karakter med tydlige innslag av peppermynte og vanilje.
Hvor mange trenger du?
STYRKE
■■■□□
12 mg/g
PORSJON
Helhvit Slim
SMAK
Mynte
kr 76,50
pr boks 👍
Om General G4

G4 All White er, som navnet sier, en serie med helhvit snus fra General. Alle All White modellene kommer i slimme og veldig myke porsjoner. G4 fås i flere forskjellige smaker og styrker. Hvilken er din favoritt?

Se alle General G4 All White snus her

Betaling: 💳 Betal med Visa, Mastercard eller faktura fra Klarna.
Frakt: Ingen frakt på ordre o/199,-. 😊
Snus hjem: Få snus hjem med Bring. 📪 Bestilllingen legges i din postkasse*. Normalt kan du regne med ca 2 virkedagers levering etter at Bring har hentet hos oss. Men i disse korona tider er Bring presset og det kan ta en dag ekstra. *Les mer om snus hjem her.
Mer informasjon
Produktnavn G4 No1 Blue All White
Merke G4
Produsent Swedish Match
Type Snus Porsjon
Type Porsjon Helhvit Slim Porsjon
Poser pr boks 24
Snusvekt pr boks 19.2 g
Nikotin Mengde 12 mg/g
Snus Styrke ■■■□□ (sterk)
Smak Mynte
Ingredienser vann, tobakk (inneholder nikotin), fyllmiddel (E 460), plantefiber, fuktighetsbevarende middel (E 422), vegetailsk olje, salt, surhetsregulerende middel (E525), Aromaer, søtningsmiddel (E950).
G4 No1 Blue All White Porsjonssnus er en ny type helhvit snus som er hvit både før og etter bruk. Porsjonen er veldig myke med en optimal passform som former seg under leppa. En porsjonssnus med langvarig nikotin-og smaksopplevelse. Helt uten spor av tobakksmak. G4 No1 porsjonssnus har en lys og krydret karakter med tydlige innslag av peppermynte og vanilje. Snusen er lang og smal med en tørr utside og fuktiginnhold noe som gjør at den renner lite. Balansert snus med varig smaksopplevelse.

Bring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.