G3 No5 White Strong Slim

G3 No5 White er en snus med en mørk og krydret tobakkskarakter. Innslag av bergamot, te, røyk og lær. En lang og smal porsjon med tørr utside som renner lite. Snus med langvarig, balansert og kraftig smak som gjennspeiler de orginale smakstonene fra General Classic.
Hvor mange trenger du?
STYRKE
■■■■■
20 mg/g
PORSJON
Hvit Slim
SMAK
Tobakk
kr 78,50
pr boks 👍
Om General G3 snus

General G3 snusen er en serie med ekstra sterk og supersterk porsjon. Det er mange modeller å velge mellom. Styrken går fra 15 mg/g til 26 mg/g nikotin. Velg mellom slim og superslim porsjon i både hvite og brune proser. Med eller uten smak.

Se alle General G3 snus her

Betaling: 💳 Betal med Visa, Mastercard eller faktura fra Klarna.
Frakt: Ingen frakt på ordre o/199,-. 😊
Snus hjem: Få snus hjem med Bring. 📪 Bestilllingen legges i din postkasse*. Normalt kan du regne med ca 2 virkedagers levering etter at Bring har hentet hos oss. Men i disse korona tider er Bring presset og det kan ta en dag ekstra. *Les mer om snus hjem her.
Mer informasjon
Produktnavn G3 No5 White Strong Slim
Merke G3
Produsent Swedish Match
Type Snus Porsjon
Type Porsjon Hvit Slim Porsjon
Poser pr boks 24
Snusvekt pr boks 21.6 g
Nikotin Mengde 20 mg/g
Snus Styrke ■■■■■ (supersterk)
Smak Tobakk
Ingredienser vann, tobakk (inneholder nikotin), fuktigshetsbevarende middel (E 1520), salt, surhetsmiddel (E 500), aromaer inkludert røykaroma.

Bring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.