skruf Super White Bjørnebær S2

skruf Super White Bjørnebær S2 helhvit snus bestående av plantefiber og tobakk. Den gir en frisk smak av bjørnebær med et hint av mynte.
Hvor mange trenger du?
STYRKE
■■■□□
11 mg/g
PORSJON
Helhvit Slim
SMAK
Bjørnebær
kr 76,90
pr boks 👍
Om skruf Super White

skruf Super White er en serie helhvit snus som kommer i både slim og superslim format i ulike styrker og smaker med hint av tobakk. Denne helhvite snusen er diskrét, samt at den ikke misfarger tennene. I tillegg til at den er mindre synlig gir skruf Super White variantene en lang smaksopplevelse.

Klikk her for å se alle skruf Super White produktene

Betaling: 💳 Betal med Visa, Mastercard eller faktura fra Klarna.
Frakt: Ingen frakt på ordre o/199,-. 😊
Snus hjem: Få snus hjem med Bring. 📪 Bestilllingen legges i din postkasse*. Normalt kan du regne med ca 2 virkedagers levering etter at Bring har hentet hos oss. Men i disse korona tider er Bring presset og det kan ta en dag ekstra. *Les mer om snus hjem her.
Mer informasjon
Produktnavn skruf Super White Bjørnebær S2
Merke skruf Super White
Produsent skruf
Type Snus Porsjon
Type Porsjon Helhvit Slim Porsjon
Poser pr boks 24
Snusvekt pr boks 17.3 g
Nikotin Mengde 11 mg/g
Snus Styrke ■■■□□ (sterk)
Smak Bjørnebær
Ingredienser vann, plantefiber, fuktighetsbevarende middel (E422), smaksforsterkere (koksalt), nikotin, aromaer, salmiakk, surhetsregulerende midler (E500), tobakk.

Bring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.