skruf Super White Solbær S3 - Nyhet!

skruf Super White Solbær S3 er nyeste Super White med lanseringsdato i slutten av januar 2020. Dette er erstatter til skruf Super White Cassice. Smaken er solbær og mint.
Hvor mange trenger du?
STYRKE
■■■□□
14 mg/g
PORSJON
Helhvit Slim
SMAK
Solbær
kr 76,90
pr boks 👍
Om skruf Super White

skruf Super White er en serie helhvit snus som kommer i både slim og superslim format i ulike styrker og smaker med hint av tobakk. Denne helhvite snusen er diskrét, samt at den ikke misfarger tennene. I tillegg til at den er mindre synlig gir skruf Super White variantene en lang smaksopplevelse.

Klikk her for å se alle skruf Super White produktene

Betaling: 💳 Betal med Visa, Mastercard eller faktura fra Klarna.
Frakt: Ingen frakt på ordre o/199,-. 😊
Snus hjem: Få snus hjem med Bring. 📪 Bestilllingen legges i din postkasse*. Normalt kan du regne med ca 2 virkedagers levering etter at Bring har hentet hos oss. Men i disse korona tider er Bring presset og det kan ta en dag ekstra. *Les mer om snus hjem her.
Mer informasjon
Produktnavn skruf Super White Solbær S3 - Nyhet!
Merke skruf Super White
Produsent skruf
Type Snus Porsjon
Type Porsjon Helhvit Slim Porsjon
Poser pr boks 24
Snusvekt pr boks 17.3 g
Nikotin Mengde 14 mg/g
Snus Styrke ■■■□□ (sterk)
Smak Solbær
Ingredienser vann, plantefiber, fuktighetsbevarende middel (E422, E1520), smaksforsterkere (koksalt), nikotin, aromaer, salmiakk, surhetsregulerende midler (E500), tobakk.

Bring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.