General Classic snus

Classic er en serie snus fra General som ivaretar lange tradisjoner. Classic No1 løs og Classic No3 portion er to hovedprodukter her. Tobakksmaken sitter i kjernen og du kan velge mellom løs, klassisk brun porsjon eller hvit porsjon. G.3 snus finner du her. G.4. snus finner du her.

  1. General Classic No1 Løs
  2. General Classic No2 Ekstra Sterk Løs
  3. General Classic No3 Portion
  4. General Classic No4 Portion Ex Strong
  5. General Classic No5 White
  6. General Classic No6 White Strong
  7. General Classic No7 White Mini

En ekte klassiker

General Classic snusen fra Swedish Match var i mange, mange år den bestselgende snusen i Norge. De fleste som snuset tidligere har vært innom General Classic Løs eller General Classic Original Portion No3. Selv om Swedish Match hadde flere andre snusmodeller som også solgte ganske ok, som for eksempel Ettan, er det General som har gjort Swedish Match så store som de er. I skrivende stund har Swedish Match en markedsandel på over 40% i Norge fordelt på 12 snusmerker her til lands. Det finnes enda flere i Sverige. General Classic serien er bygget på de gode gamle prinsippene. Her er det snakk om klassiske posestørrelser, brun snus, høy fuktighet og normal nikotin mengde (fra 7.5 mg/g til 14 mg/g).

Bring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.