General Classic snus

General snus ivaretar lange tradisjoner snusproduksjon. Den originale snusen, kan vi nok kalle den. General Classic No1 løs og General Classic No3 portion er to hovedprodukter her. Tobakksmaken sitter i kjernen av General snus og du kan velge mellom løs, klassisk brun porsjon eller hvit porsjon. General G.3 snus finner du her, og den helhvite, G4 All White snus finner du her.

 

  1. General Classic No7 White Mini
  2. General Classic No6 White Strong
  3. General Classic No5 White
  4. General Classic No4 Portion Ex Strong
  5. General Classic No3 Portion
  6. General Classic No2 Ekstra Sterk Løs
  7. General Classic No1 Løs

En ekte klassiker

General Classic snusen fra Swedish Match var i mange, mange år den bestselgende snusen i Norge. De fleste som snuset tidligere har vært innom General Classic Løs eller General Classic Original Portion No3. Selv om Swedish Match hadde flere andre snusmodeller som også solgte ganske ok, som for eksempel Ettan, er det General som har gjort Swedish Match så store som de er. I skrivende stund har Swedish Match en markedsandel på over 40% i Norge fordelt på 12 snusmerker her til lands. Det finnes enda flere i Sverige. General Classic serien er bygget på de gode gamle prinsippene. Her er det snakk om klassiske posestørrelser, brun snus, høy fuktighet og normal nikotin mengde (fra 7.5 mg/g til 14 mg/g).

klarnaBring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.