Snusbloggen

 1. Topp 10 helhvit, hvit, brun og mini snus

  Vi har satt sammen en liste over de mest populære snusene innenfor de ulike porsjonskategoriene. Kanskje du finner en ny favoritt?
  Les mer »
 2. Dagbladet testet 10 tobakksfri snus

  Visste du at de mest kjente tobakksfri snusene du får kjøpt i Sverige får du også i Norge? Bare under et annet navn, og tilsatt minimalt med tobakk.
  Les mer »
 3. Epok fjerner X-strong, Intense og S

  Nye EU regler tvinger snusprodusentene til å endre navn på snusboksene. Fra og med 2023 blir det mest sannsynlig ikke lov med styrke eller smaksbeskrivelse i navnet og på snusboksen.
  Les mer »
 4. Om Epok Freeze serien

  Epok Freeze har nå gått fra 1 modell til å bli en liten serie med 3 ulike styrkenivå. Den ene ble fort en av våre bestselgende Epok modeller, kan du gjette hvilken?
  Les mer »
 5. Vi støtter Plastpiratene - og du er med!

  plastpiratene og snus365.no
  Plastpiratene er en frivillig organisasjon som, blant annet fjerner plast og annet søppel fra fjorder og innsjøer rundt om i Norge. Vi støtter arbeidet deres med en del av vår omsetning. Og alle våre kunder er med! Les mer om dette her.
  Les mer »
 6. Ledig stilling

  Snus365.no vokser, og vi trenger en positiv og nøyaktig medarbeider til på laget.

  Vi ser etter en person med høy arbeidsmoral, gode holdninger og som trives i å jobbe i et tidvis høyt tempo. Du trives med å jobbe på lager, er positiv og naturlig kunnskaps- og kontaktsøkende. Selv om plukking og pakking blir dine hovedoppgaver vil arbeidshverdagen bestå av flere oppgaver. Du må kunne jobbe selvstendig, og du tar ansvar. Arbeidet er relativt enkelt, men det krever nøyaktighet. Kun aktuelle søkere over 18 år vil få svar. Det er ikke noe krav til at du selv snuser.

  Les mer »
 7. Farvel G4, velkommen Rush

  Mai 2022 markerer slutten på G4 som merke i Norge. Det begynte med at G4 Blue og G4 Blizzard ble rebrandet til Zyn. Nå (helt i slutten av April) er det resten av G4 produktene som skal til pers. Fuzn, C
  Les mer »
 8. Snus porsjon guiden

  Hva er egentlig forskjellen i størrelse mellom stor, klassisk og mini porsjonsnus?
  Vi gir deg svaret her.

  Les mer »
 9. Swedish nyheter februar 2022

  Swedish gjør endringer på Jakobssons, G4 og Zyn.
  Les mer »
 10. Prisen på snus i 2022

  Det er mange av våre kunder som lurer på hva som skjer med snusprisen i 2022. Vi har oppsummert dette i denne korte artikkelen.
  Les mer »
Posts loader
Snus365 bruker Porterbuddy
Snus365 bruker Helthjem express
betal med klarna hos snus365
Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.