Snusbloggen

 1. 5 gode grunner til å kjøpe snus av oss

  fem gode grunner til å kjøpe snus på nett fra snus365

  Flere og flere kjøper snus på nett hos oss. Her er 5 viktige grunner til hvorfor.

  Les mer »
 2. Ekspress levering til Vest og Nord-Norge

  Ekspress snuslevering til Nord Norge med Widerøe SMART
  Flyfrakt av snus til Vest og Nord-Norge med WiderøeSMART ✈️ Nå kan også du i nord få snus levert neste dag.
  Les mer »
 3. Velo snus

  I Sverige heter Epok nå VELO. Tidligere het serien Lyft, men i 2022 byttet de navn igjen til VELO. Vi laget en oversikt over hvilke EPOK produkter du finner i Sverige og hva de heter.
  Les mer »
 4. Snuslageret vårt

  I løpet av de siste 3 årene har vi utvidet snuslageret vårt 3 ganger på grunn av plassmangel. Pr dags dato har vi over 200 snus modeller fordelt på 11 leverandører. Se oversikt over alle våre leverandører og hvilke snus serier de produserer.
  Les mer »
 5. Norsk snus

  Norsk snus fra selskapet Den Norske Snusfabrikken AS. NOR snus navngitt modellene med kjente norske landemerker og områder. For eksempel NOR No.7 Saltstraumen S2 som er en mild snus med smak av lakris og fiol. Se alle snus modellene her...
  Les mer »
 6. Topp 10 helhvit, hvit, brun og mini snus

  Vi har satt sammen en liste over de mest populære snusene innenfor de ulike porsjonskategoriene. Kanskje du finner en ny favoritt?
  Les mer »
 7. Dagbladet testet 10 tobakksfri snus

  Visste du at de mest kjente tobakksfri snusene du får kjøpt i Sverige får du også i Norge? Bare under et annet navn, og tilsatt minimalt med tobakk.
  Les mer »
 8. Epok fjerner X-strong, Intense og S

  Nye EU regler tvinger snusprodusentene til å endre navn på snusboksene. Fra og med 2023 blir det mest sannsynlig ikke lov med styrke eller smaksbeskrivelse i navnet og på snusboksen.
  Les mer »
 9. Om Epok Freeze serien

  Epok Freeze har nå gått fra 1 modell til å bli en liten serie med 3 ulike styrkenivå. Den ene ble fort en av våre bestselgende Epok modeller, kan du gjette hvilken?
  Les mer »
 10. Vi støtter Plastpiratene - og du er med!

  plastpiratene og snus365.no
  Plastpiratene er en frivillig organisasjon som, blant annet fjerner plast og annet søppel fra fjorder og innsjøer rundt om i Norge. Vi støtter arbeidet deres med en del av vår omsetning. Og alle våre kunder er med! Les mer om dette her.
  Les mer »
Posts loader
Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.