Snusbloggen

 1. Ledig stilling

  Snus365.no vokser, og vi trenger en positiv og nøyaktig medarbeider til på laget.

  Vi ser etter en person med høy arbeidsmoral, gode holdninger og som trives i å jobbe i et tidvis høyt tempo. Du trives med å jobbe på lager, er positiv og naturlig kunnskaps- og kontaktsøkende. Selv om plukking og pakking blir dine hovedoppgaver vil arbeidshverdagen bestå av flere oppgaver. Du må kunne jobbe selvstendig, og du tar ansvar. Arbeidet er relativt enkelt, men det krever nøyaktighet. Kun aktuelle søkere over 18 år vil få svar. Det er ikke noe krav til at du selv snuser.

  Les mer »
 2. Leveringstider - Helligdager i Mai og Juni

  Planlegger du å bestille snus med hjemlevering før helligdager i Mai og Juni?
  Les mer »
 3. Farvel G4, velkommen Rush

  Mai 2022 markerer slutten på G4 som merke i Norge. Det begynte med at G4 Blue og G4 Blizzard ble rebrandet til Zyn. Nå (helt i slutten av April) er det resten av G4 produktene som skal til pers. Fuzn, C
  Les mer »
 4. Snus porsjon guiden

  Hva er egentlig forskjellen i størrelse mellom stor, klassisk og mini porsjonsnus?
  Vi gir deg svaret her.

  Les mer »
 5. Swedish nyheter februar 2022

  Swedish gjør endringer på Jakobssons, G4 og Zyn.
  Les mer »
 6. Prisen på snus i 2022

  Det er mange av våre kunder som lurer på hva som skjer med snusprisen i 2022. Vi har oppsummert dette i denne korte artikkelen.
  Les mer »
 7. Topp 10 snus i Norge

  Vi har satt sammen en liste over de mest populære snusene i Norge.

  Les mer »
 8. Snus med smak

  Det er mer og mer vanlig å smakstilsette snus. Men hvor mange smaker finnes det egentlig, og hvor mye smakstilsatt snus selges det? I nettbutikken vår alene har vi 33 ulike smaker. Det finnes alt fra mynte til kaktus (!). Se oversikt over alle smakene.

  Les mer »
 9. skruf nummererer snusene sine

  Fra og med juli, 2021 begynner skruf med nummerering av snusen sin, lik Epok og General. Det betyr at for eksempel skruf Fresh S2 fra og med nå vil hete skruf No2 Fresh S2.

  Les mer »
 10. ZYN erstatter G4 Omni

  ZYN lanseres i Norge, og erstatter samtidig G4 Omni.

  ZYN All White Mini Dry er et kjent og sterkt merkenavn internasjonalt. Mange har etterspurt ZYN hos oss men frem til februar 2021 har vi ikke kunnet tilby ZYN. ZYN er tilpasset deg som foretrekker små, tørre poser som ikke er synlige under leppen. ZYN er et All White-produkt fra Swedish Match med friske og moderne smaker.

  Les mer »
Posts loader
Snus365 bruker Porterbuddy
Snus365 bruker Helthjem express
betal med klarna hos snus365
Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.