Snusbloggen

 1. Snus med smak

  Det er mer og mer vanlig å smakstilsette snus. Men hvor mange smaker finnes det egentlig, og hvor mye smakstilsatt snus selges det? I nettbutikken vår alene har vi 33 ulike smaker. Det finnes alt fra mynte til kaktus (!). Se oversikt over alle smakene.

  Les mer »
 2. skruf nummererer snusene sine


  Fra og med juli, 2021 begynner skruf med nummerering av snusen sin, lik Epok og General.
  Det betyr at for eksempel skruf Fresh S2 fra og med nå vil hete skruf No2 Fresh S2. Samtidig endrer skruf navnet på etiketten på siden av boksen slik at navnet på lokket og siden blir det samme.
  Endringen har begynt og kommer utover høsten til å være på alle skruf snus. Se oversikt over de nye navnene under. Begge bilder er fra skruf.
  skruf innfører nummer på alle sine snus
  Les mer »
 3. Nikotininnhold i snus - dette må du vite

  Nikotinstyrke oppgis fra produsenter i milligram per gram snus. Mengden nikotin i en snus er en liten del av hva folk flest oppfatter som styrke. Vi introduserer en ny måte å opplyse om nikotinmengden i en snus.

  Les mer »
 4. ZYN erstatter G4 Omni

  ZYN lanseres i Norge. Og erstatter samtidig G4 Omni.

  ZYN All White Mini Dry er et kjent og sterkt merkenavn internasjonalt. Mange har etterspurt ZYN hos oss men frem til februar 2021 har vi ikke kunnet tilby ZYN.
  ZYN er tilpasset deg som foretrekker små, tørre poser som ikke er synlige under leppen. ZYN er et All White-produkt fra Swedish Match med friske og moderne smaker. Det er viktig å påpeke at dette er helt tørre mini porsjoner. Du tilfører selv fuktighet ved å legge de på tunga før du legger de under leppa. Siden posene er så små er også nikotin innholdet per pose lav. Selv om Extra Strong utgaven har 15 mg/g nikotin, vil det ikke gi mer enn 6 mg/g nikotin per pose.

  ZYN kommer i første omgang i tre versjoner:

  - ZYN All White Mini Dry Cool Mint har en frisk smak av peppermynte med avkjølende menthol. Snusen er «Extra Strong» med en nikotinstyrke på 6mg/pose.
  - ZYN All White Mini D

  Les mer »
 5. Stilling ledig

  Snus365.no vokser, og vi trenger en positiv og nøyaktig medarbeider til på laget.

  Arbeidsgiver: 365 eCommerce AS/ Snus365.no
  Stillingstittel:
  Lagermedarbeider
  Søknadsfrist:
  Snarest
  Ansettelse:
  Snarest
  Ansettelsesform:
  80% stilling
  Arbeidssted:
   Eternitveien 44, 3470 Slemmestad (Bjerkås Næringspark)


  Primære arbeidsoppgaver

  • Plukking og pakking av varer
  • Varemottak
  • Ordrebehandling
  • Kundehåndtering
  • Forefallende arbeid
  • Noe helgearbeid må påregnes

  Hvem er du?

  Vi ser etter en person med høy arbeidsmoral, gode holdninger og som trives i å jobbe i et tidvis høyt tempo. Du trives med å jobbe på lager, er positiv og naturlig kunnskaps- og kontaktsøkende. Selv om plukking og pakking blir dine hovedoppgaver vil arbeidshve

  Les mer »
 6. Produktrating og framsnakking på snus365.no

  Vi bruker Lipscore brukergenererte produktomtaler. Det er kun omtaler fra våre verifiserte kunder. Ikke noe tull og fanteri. Les mer om hva dette betyr for deg.
  Les mer »
 7. Topp 10 snus i Norge

  Vi har satt sammen en liste over de mest populære snusene i Norge.
  Les mer »
 8. Gjør det selv snus guiden

  Prillan gjør det selv har blitt veldig populær den siste tiden. Nå kan du ganske enkelt lage ditt eget preg på snusen eller kopiere en smak som er tilnærmet lik den du “vanligvis” bruker.

  Les mer »
 9. Snusbonden - norsk snus

  Snusbonden er den første norske produsent av snus på over 70 år. Les historien om Snusbonden her (inneholder også kort historikk om snus produksjon i Norge).

  Les mer »
 10. Snus typer

  Se vår oversikt over de forskjellige snus typene som finnes. Vi har laget diagrammer over snus typene, og du er velkommen til å laste de ned og dele. Husk å bruke "©snus365.no" og en lenke til våre nettsider.
  Les mer »
Posts loader
betal med klarna hos snus365
Snus365 bruker Helthjem express
Snus365 bruker Porterbuddy
Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.