Når jeg skal kjøpe meg noe nytt, setter jeg pris på å lese hva andre personer synes om produktet. Noen ganger holder det å lese en test gjort av fagpersoner, men stort sett er brukergenererte produktomtaler ganske viktig for meg.

Framsnakking

Vi i Snus365 har lenge vurdert om det er verdi i produktomtaler for snus. Mange snusere er vanedyr og kjøper samme snus om igjen, og da trengs ikke omtaler. Men vi ser også at det er fler og fler som kjøper noen ekstra snus i tillegg til det faste. Kanskje for å finne en ny smak man kan veksle på innimellom? I denne forbindelse tror vi omtaler har noe for seg. Derfor har vi inngått avtale med det norske verktøyet, Lipscore, for brukergenererte produktvurderinger i vår nettbutikk. Vårt håp er at dette vil gjøre det lettere for deg å finne snus som kan passe deg.

Men.. Det blir ikke "sus i serken" før mange skriver noen ord om hva man synes om snusen de har kjøpt. Derfor håper vi at du hjelper andre kunder med å skrive seriøse omtaler. Framsnakking er et godt stikkord. Har du noe pent å si så gjør det. Du skal selvfølgelig også si i fra hvis du blir skuffet over et kjøp, men gjør det på en pen måte. Kanskje legger produsentene merke til kritikken og gjør endringer basert på det du har skrevet?

For meg er det viktig at jeg kan stole på at omtalene jeg leser er skrevet av personer som faktisk har prøvd produktet. Du kan stole på at rating og omtaler hos oss er skrevet av ekte personer.

Slik fungerer det

  1. Etter at din snus er levert vil det gå noen dager før du får du en epost fra oss hvor vi spør om du kan vurdere produktet/produktene du har kjøpt.
  2. Du kan i eposten velge å gi snusen en karakter ved å velge antall stjerner du ønsker å gi. Du vil automatisk bli ført til produktets side på snus365.no hvor du i tillegg kan skrive en omtale. Karakteren du har gitt snusen er på dette tidspunkt lagret og du trenger ikke foreta deg noe mer. Derimot hjelper du andre snusere hvis du også skriver noen ord om din opplevelse av produktet du ratet.
  3. Hvis du skriver en omtale, må du godkjenne at vi kan publisere dine ord på våre hjemmesider.

Når du har gitt en stjernekarakter og skrevet en omtale vil dette publiseres på snus365.no. Du vil se (oppe til høyre i din omtale) at den er gitt av en verifisert kjøper. Dette betyr at andre kan stole på at ordene som er skrevet er skrevet av en ekte kunde. Vi tenker at dette gir deg og andre en god trygghet, og at du kan stole på det som skrevet.

Vi gjør oppmerksom på at useriøse og “stygge” omtaler enten aldri blir publisert eller kan bli fjernet.

Man kan også gi karakterer og omtaler uten å gå via eposten du får tilsendt. For å gjøre dette må du logge deg på via Facebook eller Google slik at vi vet at du er du. Dette også for å skape trygghet for våre kunder.

Har du først gitt et produkt en omtale, vil du ikke bli spurt om å gjøre det igjen. Vi håper dette er noe du kommer til å sette pris på.

PS! Fremfor å bli spurt om å gi en produktvurdering, kan det hende du mottar en epost fra oss hvor vi spør om du kan vurdere oss som nettbutikk og selger. Vi håper vi gjør oss fortjent til høy karakter og fin omtale :)