Onico

Den første nikotinfri snusen som kom på markedet var Onico og ble lansert i Norge i 2008. Alle modellene inneholder vekstfiber fra kakao og havre, vann, fuktighetsbevarende middel, salt, lakris og et par andre smakstilsetninger. En liten funfact er at de fleste av oss har uttalt navnet feil i alle år, Onico skal representere null nikotin og forbokstaven O er egentlig en null (0) altså null nico. :)

Kickup

I 2014 kom den første helhvite varianten under navnet Kickup Real White og blir produsert av Epok. Kickup serien kommer nå med 3 varianter hvor de 2 andre er original brune porsjoner. Alle inneholder guarana, ginseng, vitaminer, mineraler, svart te og smakstilsetninger.

XQS

I 2020 kom XQS ut med en serie nikotinfri snus. Her får du både vanlig original brun snus, løs snus og tørre hvite porsjoner med ulike smaker. Basisen i de fleste XQS er durumhvete, så det passer ikke deg som ikke tåler gluten. Det glutenfri alternativet er Original Portion, som er laget på blader.

Lewa

Vårt nyeste tilskudd er en nikotinfri snus serie med koffein. Lewa er produsert i Sverige og kommer i mange spennende smaker som for eksempel cola & lime, bringebær & lakris og peppermynte selvfølgelig. Koffeininnholdet varier fra 20 til 100 mg. Den sterkeste varianten skal ifølge produsenten skal tilsvare 2 kopper kaffe. Mengden av koffein du får i deg avhenger av hvor lenge du har snusen under leppa. Har du snusen inne i rundt 15 minutter vil du ikke få full effekt av koffeinen. Alle LEWA modellene inneholder cellulose fiber, yerba mate, fluor, zink, koffein, vitamin D, vitamin C, vitamin B12, magnesium, natriumkarbonat, steviolglykosider, salt og ulike aromaer.