Da den helhvite snusen kom på markedet, revolusjonerte det bransjen. Nå lager " alle" helhvit snus. Den store oppsiden med helhvit snus er at det er ekstremt lite tobakk i den.

Nå håper Swedish Match å gjøre det samme med Pearls. Kort fortalt er en porsjon fylt med små perler i stedet for plantefiber.
I den ordinære helhvite porsjonen er smak og nikotin blandet inn sammen med plantefiber. Dette gir en ganske rask leveranse av både smak og nikotin sammenlignet med den klassiske brune posen. Men likevel sier Swedish at etter en halvtime er kun ca 40% av nikotinen utnyttet. Det betyr at man må ha en porsjon i munnen i godt over en time for å maksimere nytten av porsjonen.

Pearls er som ordet sier perler. I en pose er det tusen bittesmå perler som er tilsatt smak og nikotin. Det som gjør perlene unike er at både smak og nikotin sitter på utsiden av perlene. Dermed blir leveransen av både smak og nikotin raskere og man får utnyttet mer av porsjonen etter en halvtime. Med Pearls går utnyttelsen opp fra 40% til nesten 50%. I tillegg øker perlene komforten under leppa, samt at posen er noe mer diskret. Perlene forsvinner ikke under bruk.

Dette er en teknologi Swedish Match er alene om. 
Du får kjøpt Pearls i Rush serien. Inntil videre er det kun disse produktene som bruker Pearls teknologien. Sjekk ut Rush kategorien.