Det er mange røde dager i julen. Dette må du ta hensyn til når du skal bestille snus i år.

 

Lille julaften

Vi stenger klokken 12 på lille julaften. Det betyr at både Helthjem og Bring kommer og henter varer hos oss da.

Bor du på en adresse som dekkes av Helthjem, og du bor på Østlandet, skal du i teorien få snus levert hjem tidlig på julemorgenen. Du vil se om du kan få snus på julaften når du bestiller. Rekker ikke Helthjem hjem til deg denne dagen er neste utlevering mandag morgen den 28.

 

Bor du ikke på en adresse Helthjem dekker, må du bestille med Bring. Da vil snusen leveres hjem til deg tidligst 28. Desember. Men mer sannsynlig er 29. eller 30. Desember. Men husk at du må ta hensyn til hvor i landet du bor. Jo lenger nord, jo lenger leveringstid.

Hvis du skal ha snus før julaften og du bestiller med Bring bør du være ganske trygg hvis du bestiller før den 16. Desember. Jo nærmere du bor Oslo, jo nærmere julaften kan du bestille. Likevel anbefaler vi sterkt at du tenker minst 3 leveringsdager.

Julaften

Vi holder stengt.

 

Søndag 27. Desember

Vi er på jobb denne dagen og plukker alle ordre som er lagt fra og med 23. Desember etter 1200 og frem til 1400 denne søndag.

Husk derimot at det er kun Helthjem som jobber denne dagen. Bring jobber ikke. Så igjen er det du som bor på en Helthjem adresse som kan få snus hjem på morgenen fra og med mandag 28. til og med torsdag 31.

 

Nyttårsaften

Vi holder stengt den 31. desember.
Første hentedag av Bring og Helthjem er mandag 4. januar og tidligste utlevering er tirsdag morgen 5. januar.