Swedish gjør endringer på Jakobssons, G4 og Zyn.

Februar til mai er typiske måneder med nyslipp av snus.
I år gjør Swedish ganske store endringer nå i februar, men den største nyheten kommer i mai. Vi kan ikke røpe noe nå, men vi publiserer nyheten så raskt vi kan. Sannsynligvis i løpet av april.

I denne runden er dette nytt.

Jakobssons

No1 Wintergrønn og No4 Brun Cola forsvinner fra Norge. Modellene erstattes av No6 Wintergrønn Slim og No7 Brun Cola slim. Begge snus kommer med hvit pose. At de store, brune posene blir borte vil nok skuffe en del, oss iblant dem, men vi kan trøste med at selv om posene blir mindre og hvite, er smaken den samme. Fuktigheten er også litt lavere i den nye modellen.
Klikk her for å se hele Jakobssons sortimentet.

G4 og Zyn

G4 All White forsvinner etter hvert som merke i Norge. Zyn All White tar over mange av G4 modellene. Blant dem er Blue, Northern Woods og Blizzard. Alle modeller har så og si samme smak, men posene krymper bittelitt i størrelse. Zyn All White har frem til vært helt tørre snus, men nå skal Zyn bli mer likt Zyn i Sverige, hvor de tørre og de medium tørre går hånd i hånd. Så vær obs på dette når du kjøper de nye modellene i Zyn serien: Blue, Blizzard og Northern Woods. Dette er ikke helt tørre snus. De er klassisk slimme, med lav fuktighet, og de er helt hvite. Zyn modellene: Espressino, Cool Mint og Bellini er fortsatt helt tørre.
Klikk her for å se hele Zyn sortimentet.

Brand X

Vi kommer tilbake til det nye merket (som ikke heter Brand X) når vi får lov til å si noe om det av Swedish.

Se forøvrig alle nyheter her.