kjøpe snus på nett|snus365.no

Ja, det trygt å kjøpe snus på nett. Iallfall hos oss!

Likevel: Dette skal du vite om kjøp av snus på nett.

Snussalget på nett her i Norge vokser raskt. Det har dukket opp mange snusbutikker som konkurrerer mot dagligvare og bensinstasjoner. Fordelene med å kjøpe på nett er flere. Utvalget er større. Prisene er lavere. Stressfri handel. Få snusen levert hjem.

 1. Det er lov å både kjøpe og selge snus på nett. Men kjøp fra en norsk nettbutikk.

  Å selge snus på nett er helt lovlig (ellers hadde vi ikke gjort det :)). Men det er underlagt strenge regler. For eksempel får vi ikke lov til å markedsføre snus. Ingen under 18 år får lov til å kjøpe snus. Hos oss blir alle aldersverifisert ved bestilling. Helsedirektoratet får snart (i løpet av 2020 kanskje) opp et lovpålagt register for alle som selger snus på nett i Norge. Dette vil gjøre det enkelt for deg som kunde å sjekke om selgeren overholder alle regler og krav.

 2. Kjøp fra et norsk selskap

  Vi er et norsk selskap som sender norske snusbokser fra eget lager på Slemmestad i Asker. Vi kjøper snusen fra samme leverandør som alle andre som selger snus i Norge.
  Vårt firma heter 365 eCommerce AS, og vårt org nummer er: 922 646 120.
  Uansett hva du skal handle på nett anbefaler vi at du sjekker selskapet hvis du ikke kjenner det fra før.

 3. Gode anmeldelser - ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi har gode kundetilbakemeldinger på Lipscore og Google (legg gjerne inn din egen): Finn oss på Google. Klikk her for å søke.

 4. Bring frakter snusen hjem til deg

  Vi leverer snus til i hele Norge fra vårt lager i Slemmestad. Det er Bring som leverer alle våre pakker, og du kan få snusen levert rett i postkassa eller hente på postkontoret. Les mer om levering her.

 5. Full returrett

  Du har full returrett på snus du bestiller. Les våre kundeservice sider for mer informasjon.

 6. Samme leverandør

  Alle som selger snus i Norge kjøper snus fra de samme leverandørene. Det er ingen forskjell på snusen du kjøper i butikken, kiosken eller på nett. En forskjell er at vi får levert snus direkte fra produsent. Vi får levert fersk snus hver eneste uke. Andre fordeler med vår nettbutikk er blant annet at utvalget er større og prisene lavere. Vi har akkurat nå over 130 modeller snus å velge mellom.

 7. Trygg og sikker betaling

  Du betaler trygt gjennom vår partner Klarna. Du kan velge å betale med kort eller faktura.

 8. Nei til dyr snus

  Du sparer mye penger på å kjøpe snus på nett. Prisforskjellen per boks kan være opp til 25 kroner (fra norske butikkpriser.)

Til slutt: Vi er tre norske karer som har startet en helnorsk snusbutikk på nett. Dette er det vi driver med og brenner for. Vi bor i Asker og Slemmestad. Alle tre digger snus og har til enhver tid minst 3 forskjellige modeller vi prøver ut. Du kan lese mer om oss her.