XQS Original Portion

XQS Original er en nikotinfri snus med smak av krydret tobakk. Porsjonen er ferdig fuktet. Hver porsjon veier 1,35 gram. Denne snus er laget på naturlige ingredienser. Siden denne snusen er basert på blader passer den deg med intolerans for gluten.
Hvor mange trenger du?
STYRKE
□□□□□
0 mg/g
NIKOTINFRI
Klassisk
SMAK
Tobakk
kr 38,50
pr boks 👍
Om XQS

XQS (uttales: excuse) er nikotinfri snus laget på naturlige ingredienser. Basisen i de fleste XQS er durumhvete, så det passer ikke deg som ikke tåler gluten. Det glutenfri alternativet er Original Portion, som er laget på blader. Smakstilsettingene er også naturlige, som f.eks. lakrisrot og mynte. Til og med konsveringsmidlene er naturlige i XQS snusen. Ingen av produktene inneholder maisstivelse. Siden alle XQS modeller, foruten Original er tørre, er holdbarheten ekstrem lang. Hele to år. Du væter selv snusen ved å legge den på tunga før du legger den under leppa.

Klikk her for å se alle XQS produktene

Betaling: 💳 Betal med Visa, Mastercard eller faktura fra Klarna.
Frakt: Ingen frakt på ordre o/199,-. 😊
Snus hjem: Få snus hjem med Bring. 📪 Bestilllingen legges i din postkasse*. Under normale omstendigheter kan du regne med 2-4 virkedagers levering etter at Bring har hentet hos oss. *Les mer om snus hjem her.
Mer informasjon
Produktnavn XQS Original Portion
Merke XQS
Produsent XQS
Type Snus Nikotinfri
Type Porsjon Klassisk Porsjon
Snusvekt pr boks 27 g
Nikotin Mengde 0 mg/g
Snus Styrke □□□□□ (nikotinfri)
Smak Tobakk

klarnaBring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.