Abonnement på snus

Med et abonnement på snus slipper du å tenke på neste snusbestilling. Vi sender deg ønsket antall snus i ønsket intervall. Bare tanken på at snusen kommer automatisk hjem, gjør oss glade :)

Du må bestille minimum 10 snus, og du kan velge mellom 8 intervaller, fra 1 uke til 8 uker. Det maksimale antall snus du kan abonnere på er 100 bokser pr. snusmodell. Du kan ikke bestille 5 av en snus og 5 av en annen. Disse restriksjonene gjelder dermot ikke Prillan. Du kan naturligvis abonnere på en og en eske med Prillan.

Pause. Start. Stop

For å kunne abonnenere må du være en registrert kunde hos oss. Det vil si at du får en konto hvor du kan logge deg inn og administrere ditt/dine abonnement, og konto opplysninger. Abonnementsløsningen vår gjør det mulig for deg å pause eller stoppe/kansellere et abonnement. Bare vær klar over at hvis du stopper et abonnement, så blir det i praksis permanent stoppet hos oss, og du må starte opp igjen et nytt abonnement. Vi gjør oppmerksom på at du ikke kan pause eller stoppe en bestilling du allerede har fått en sendingsbekreftelse på. I et slikt tilfelle vil den nye statusen bli aktivert fra og med neste bestilling. Hvis du pauser eller stopper minst dagen før vi skal sende seg ny snus, tar vi hensyn til det.

Endre leveringsadresse

Leveringsadressen på abonnementet kan du endre som du vil, men du kan ikke bytte betalingsmåte. Ønsker du f.eks å gå fra kort til faktura, stopper du bare ditt nåværende abonnement og starter et nytt. Enkelt. Det lanseres nye snus “hele tiden” og du kan naturligvis bestille snus så ofte du vil uten å opprette et abonnement, også om du allerede har et abonnement.

Feil som kan skje

Det skal ikke skje, men det kan likevel hende at vi ikke sender deg snus som avtalt. Dette skjer for eksempel hvis vår betalingsleverandør ikke godkjenner betalingen av en eller annen grunn. Du vil da få beskjed om dette per mail. Abonnementet blir da automatisk pauset og du må selv inn på din konto og aktivere det igjen. Det kan også hende at en leverandør går tom for snusen du har bestilt. Vi gjør derimot vårt ytterste for å sikre levering, blant annet gjennom å reservere varer til deg på eget abonnementslager.

Prisendringer

Prisen på snus er markedstyrt og kan derfor variere fra en tid til annen. Dersom vi øker prisen på et produkt som du abonnerer på vil vi sende deg en epost med informasjon om prisendringen, slik at du kan ta stilling til om du ønsker å fortsette eller kansellere abonnementet. Klikk her for å lese mer om våre øvrige salgsbetingelser
Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.