Abonnement på snus

Med et abonnement på snus slipper du å tenke på neste snusbestilling. Vi sender deg ønsket antall snus i ønsket intervall. Frakten er naturligvis gratis. Bare tanken på at snusen kommer automatisk hjem, gjør oss glade :) For å aktivere et abonnement må du velge en snus som har symbolet som minner om resirkulering. Du må bestille minimum 10 snus og du kan velge mellom 8 intervaller, fra 1 uke til 8 uker. Det maksimale antall snus du kan abonnere på er 100 bokser pr. snusmodell. Du kan ikke bestille 5 av en snus og 5 av en annen. Disse regler gjelder ikke Prillan. Du kan naturligvis abonnere på en og en eske med Prillan. Foreløpig er det ikke alle snusmodeller du kan abonnere på, men vi lover at abonnement sortimentet skal øke jevnt utover tiden som kommer.

Pause. Start. Stop

For å bli abonnent på snus må du være en registrert kunde hos oss. Det vil si at du får en konto hvor du kan logge deg inn og administrere abonnement og konto opplysninger. Abonnementsløsningen vår gjør det mulig for deg å pause eller stoppe/kansellere et abonnement. Bare vær klar over at hvis du stopper et abonnement, så blir det i praksis permanent stoppet hos oss, og du må starte opp igjen et nytt abonnement. Vi gjør oppmerksom på at du ikke kan pause eller stoppe en bestilling du allerede har fått en sendingsbekreftelse på. I et slikt tilfelle vil den nye statusen blir aktivert fra og med neste bestilling. Hvis du pauser eller stopper minst dagen før vi sender seg snus, så tar vi hensyn til det.

Endre leveringsadresse

Leveringsadressen på abonnementet kan du endre som du vil, men du kan ikke bytte betalingsmåte. Ønsker du f.eks å gå fra kort til faktura, stopper du bare ditt nåværende abonnement og starter et nytt. Enkelt. Det lanseres nye snus “hele tiden” og du kan naturligvis bestille snus så ofte du vil uten å opprette et abonnement, også om du allerede har et abonnement.

Feil som kan skje

Det kan hende at vi ikke sender deg snus som avtalt. Dette skjer for eksempel hvis Klarna ikke godkjenner betalingen av en eller annen grunn. Du vil da få beskjed om dette per mail. Abonnementet blir da automatisk pauset og du må selv inn på din konto og aktivere det igjen.

Prisendringer

Prisen på snus er markedstyrt og kan derfor variere fra en tid til annen. Dersom vi øker prisen på et produkt som du abonnerer på vil vi sende deg en epost med informasjon om prisendringen, slik at du kan ta stilling til om du ønsker å fortsette eller kansellere abonnementet.

Klikk her for å lese mer om våre øvrige salgsbetingelser

Snus365 bruker Porterbuddy
Snus365 bruker Helthjem express
betal med klarna hos snus365
Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.