General snus

General er et av de eldste snusmerkene i verden. Her snakker vi historie som går helt tilbake til 1866. Snusen er laget av 22 tobakk kvaliteter, og har smakstoner av bergamott, høy, lær og te. Alle General Classic er laget av tobakk, og kommer i tre typer snus: løs, brun porsjon og hvit porsjon. Styrken varierer fra 6 mg/g nikotin til 14 mg/g. Alle General har en lang og slow nikotin release.

7 Produkter

Set Descending Direction
  1. General Classic No1 Løs

  2. General Classic No2 Ex Strong

  3. General Classic No3 Portion

  4. General Classic No4 Ex Strong

  5. General Classic No5 White

  6. General Classic No6 White Strong

  7. General Classic No7 White Mini - Utgått produkt

per side

Hva er General Snus?

General Classic er en av de eldste snusmerkene og har vært en bestselger i en årrekke. General snus produseres av Swedish Match Sverige og eies av Philip Morris International. General serien består av to brune porsjoner, to hvite og to løssnus modeller alle med klassisk smak av tobakk og bergamott. I tillegg produserer de General Kardus Selection. En nummerert årgangssnus produsert i begrenset opplag med 150g løssnus i hver boks. Kardus er en limited edition løssnus som kun slippes på høsten.
Til tross for at det har kommet ny mer "moderne" snus på markedet holder General snus serien seg godt her i Norge. I skrivende stund har de en markedsandel på ca. 15%.

Hvor mye nikotin er det i General snus?

Alle de 6 modellene inneholder ulikt nivå av nikotin. Den mildeste porsjonssnusen er General Classic No3 med 0.75%, den sterkeste med 1.4% er General Classic No4 Ex Strong. Løssnusen ligger på 0.75% og 1.2% nikotin.

Hva inneholder General snus?

General Classic er basert på tobakk fra tobakksplanten. I tillegg er den tilsatt fuktighetsbevarende middel (E 1520), salt, surhetsregulerende middel (E 500), aromaer inkludert røykaroma og nikotin.
Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.