Personvern og GDPR

Innledning

Vi i 365 eCommerce AS som eier nettsiden Snus365.no er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. 

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser. 

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Hvilke personopplysninger ber vi om fra deg

Grunnleggende informasjon som navn, adresse, fødselsdato, fødselsnummer og kontaktdetaljer som e-post og telefonnummer. Vi selger tobakk og plikter derfor å be om fødselsdato.

Opplysninger om brukerkontoen din og kundeforholdet ditt, slik som bestillingsopplysninger, betalingsopplysninger, leveringsopplysninger, tilgodehavende, handlelister og handlekurv, innstillinger for markedsføring og kommunikasjon, eventuelle partnerprogram du deltar i, evt. bruksbegrensninger, produktforslag og din kontakt med kundeservice. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold, yte god service, hjelpe deg og ha mulighet til å kontakte deg hvis det skulle være behov.

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

  • Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du oppretter en brukerkonto eller bestiller varer via Snus365.no, som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi ber også om fødselsdato ettersom kunde må være over 18 år for å bestille varer hos oss. Din fødselsato og nummer oppgitt i utsjekken oppbevares ikke hos oss. Kun hvis du har oppgitt fødselsdato da du opprettet konto lagres hos oss.
  • Kjøpsinformasjon: Informasjon vi får når du kjøper varer fra oss, som hva du har kjøpt og betalingsmetode (f.eks. Klarna Faktura).  Om du har brukerkonto hos oss vil du få oversikt over dine tidligere kjøp i din brukerkonto. 
  • Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med vårt kundesenter, som eposter sendt mellom oss. 
  • Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider på vårt nettsted du besøker og hvilke funksjoner du bruker der. Vi bruker Googe Analytics til dette og all informasjon her er anonymisert. 

Hva bruker vi personopplysningene til

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål: 

  1. Tilby nettside: Vi bruker opplysninger for at vår nettside skal fungere. Vi kan også bruke opplysningene til å tilpasse innholdet på vår nettside til hva vi tror du er interessert i. 
  2. Gjennomføre bestillinger: Vi bruker opplysninger for å gjennomføre ditt kjøp av varer bl.a. for å sende deg varene, motta betaling og lagre kjøpshistorikk. 
  3. Opprette brukerkonto: Vi bruker opplysninger dersom du oppretter brukerkonto, bl.a. for å gi deg tilgang med brukernavn og passord, for å lagre din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon, og for at du kan se din kjøpshistorikk. Har du betalt med kort, oppbevarer ikke vi kortdetaljer som kortnummer og utløpsdato.
  4. Kundeservice: Vi lagrer opplysninger du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.
  5. Statistikk: Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle våre produkter og tjenester. Dette skjer med anonyme opplysninger. Vi vet ikke at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.
  6. Markedsføring: Vi bruker din kontaktinformasjon (f.eks. telefonnummer og epostadresse) til å sende deg leveranseinformasjon. Vi bruker ikke informasjonen om deg til å skreddsy anbefalinger eller informasjon etter dine interesser eller kjøp, vi vil heller ikke sende deg “unødvendig” mange e-post eller meldinger.

Hvem deler vi personopplysninger med

Vi deler ikke personopplysninger med noen. Når du handler og betaler med Klarna er det Klarna som har ansvaret for personopplysningene de lagrer.
Vi kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd.

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet. Under er en oversikt over hvor lenge vi lagrer dine opplysninger:

  • Opplysninger om deg: Hvis du har brukerkonto hos oss, sletter vi opplysningene når du sier opp brukerkontoen. Hvis du har handlet som gjest. Altså at du ikke har registrert en konto hos oss, oppbevares kun detaljer om ordren du opprettet. Det vil si hvilke varer du kjøpte, ditt navn, adresse, epostadresse og telefonnummer. Det er derimot ikke knyttet til noe kundeforhold. 
  • Kjøpsinformasjon: Hvis du har brukerkonto hos oss, lagrer vi kjøpshistorikken din (oversikt over hvilke produkter du har bestilt på vår nettside: Snus365.no) så lenge det er nødvendig. Vi lagrer transaksjoner og betalingsinformasjon i 5 år i henhold til bokføringsloven.  

Dine rettigheter

Du har rett til å be oss å:

  • Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.
  • Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.
  • Oppdatere dine personopplysninger.
  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare. 
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger
  • Gi deg opplysninger du har gitt til oss i en strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller, der det er teknisk mulig, be oss om å overføre disse til en annen virksomhet. 
  • Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss. 

Vær klar over at det finnes begrensninger i disse rettighetene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

Cookies

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes bl.a. til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget, eller ta vare på innholdet i din handlekurv.
Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering og analyse. Vi kommer ikke til å bruke din surfehistorikk eller annen informasjon til å "forfølge" deg på nett med annonser.
Uten bruk av cookies vil ikke nettsidene våre fungere tilfredsstillende.

Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på nettsidene ikke fungere.

Tredjeparts Cookies

  • Vi bruker Google Analytics til å identifisere våre besøkendes preferanser og hvilke deler av nettstedet vårt som er spesielt populære. På den måten kan vi tilpasse innholdet på nettstedet og dermed forbedre nettstedet. 
  • Vi bruker Hotjar til å identifisere hvordan kunder navigerer på nettsiden slik at vi får kunnskap om eventuelle feil eller mangler på nettsiden som forstyrrer kundeopplevelsen. 

Vi bruker cookies på våre nettsider for å sikre funksjonalitet på nettsiden, analysere nettrafikk og se hvilke områder på vårt nettsted du har besøkt. 

Ditt samtykke

Ved å besøke og bruke dette nettstedet og tillate cookies gjennom innstillingene i nettleseren din, godtar du bruken av cookies. Hvis du samtykker til bruken av cookies, får du tilgang til alle funksjonene på nettstedet vårt og nettbutikken som krever bruk av cookies.

Hvis du ikke godtar bruken av cookies

Hvis du ikke ønsker å godkjenne vår bruk av cookies, eller ønsker å tilbakekalle et tidligere gitt samtykke, må du deaktivere alle aktiverte cookies i nettleserinnstillingene dine. Vanligvis finner du disse innstillingene i menyen for "valg" eller "preferanser" i nettleseren din. Du kan også sette opp datamaskinens nettleser, slik at du får en advarsel hver gang nettstedet prøver å lagre en cookie på datamaskinen.

Hvis du ikke tillater cookies, vil funksjonaliteten til nettstedet være begrenset.

Hvis du vil slette informasjonskapsler

Gjennom innstillingene i nettleseren kan du også slette cookies som er lagret på datamaskinen. Hvis du bruker en datamaskin, kan innstillingene for cookies normalt endres gjennom innstillingene i nettleseren din. Hvis du bruker et nettbrett, kan du normalt gjøre dette ved å endre innstillingene i operativsystemet, og hvis du bruker en smarttelefon, kan du normalt gjøre dette ved å endre innstillingene til smarttelefonens nettleser.

Link til sosiale medier

Vår nettside inneholder linker til våre sosiale medier, for eksempel Instagram, Facebook og Snapchat. Disse eksterne nettstedene kan legge igjen cookies på enheten når du besøker disse nettstedene, uansett om du som besøkende har en konto eller ikke. Hvis du vil ha mer informasjon om bruken av cookies fra disse eksterne nettsidene, og hvordan du kan håndtere disse, anbefaler vi at du sjekker deres respektive informasjon om cookies.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden/appen.

Sikkerhetstiltak

Vi er forpliktet til å sørge for at all informasjon vi får er sikker. For å hindre uautorisert tilgang eller utlevering av informasjon har vi innført fysiske, elektroniske og administrative rutiner slik at informasjonen vi samler inn på nettet er godt beskyttet og sikret.

Lenker til andre nettsider

Nettsiden vår kan ha lenker til andre, interessante nettsteder. Når du klikker på lenkene, forlater du samtidig vår nettside. Vi har ingen kontroll over andre nettsteder, og er derfor ikke ansvarlig for hva du bruker nettsidene til, hva slags informasjon du gir fra deg på nettstedene du besøker eller noen form for vern av dine private opplysninger. Snus365.no (365 eCommerce AS) sin personvernerklæringen gjelder bare for vårt eget nettsted. Vær forsiktig med hva du gir fra deg av informasjon, og ta alltid en kikk på personvernerklæringen som gjelder for de ulike nettstedene.

Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon: 

E-postadresse: kundeservice@snus365.no

Adresse: Eternitveien 44, 3470 Slemmestad

Denne erklæringen ble sist oppdatert 10.09.2019

klarnaBring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.