XQS snus

XQS er en svensk produsent av helhvit kvalitetssnus med flere deilige og uvanlige smaker. Alle modellene er ekstra sterke med sine 20 mg/g nikotin.

XQS nikotinfri er en ny serie med 4 ulike smaker. Alle med 50 mg koffein per porsjon, noe som skal tilsvare en halv kopp kaffe.

13 Produkter

Set Descending Direction
 1. XQS Blueberry Mint

 2. XQS Fizzy Cola

 3. XQS Black Cherry

 4. XQS Twin Apple

 5. XQS Soft Toffee Strong S4

 6. XQS Citrus Cooling

 7. XQS Tropical

 8. XQS Cactus Sour

 9. XQS Orange Apple Strong S4

 10. XQS Citrus Cooling Nikotinfri

 11. XQS Tropical Nikotinfri

 12. XQS Black Cherry Nikotinfri

 13. XQS Blueberry Mint Nikotinfri

per side

Hva er XQS snus?

XQS (uttales "exqjus") ble først og fremst kjent i Norge som en nikotinfri snus i forskjellige varianter, men disse snusene finnes ikke lenger. I 2021 lanserte XQS de første helhvite snusene med nikotin. Vi har solgt XQS siden de ble introdusert i Norge. XQS er et selskap eid i Sverige og holder til Dalarna.
XQS er kanskje mest kjent for sine lekne smaker som avviker fra den markedsdominerende mint smaken. De har blant annet Blueberry Mint med blåbær smak, Fizzy Cola med Cola smak, Black Cherry med kirsebær smak og flere andre søte, sure og bitre smaker.

Hva inneholder XQS snus?

Det hvite pulveret i en porsjon med XQS er først og fremst fyllstoff laget av cellulose (E460). Det er også tilsatt vann, fuktighetsbevarere (E1520), nikotin, smaksforsterker, aroma, søtningsmiddel (E955) og tilsatt tobakk ekstrakt.

XQS snus typer

Det finnes i bunn og grunn kun en type med XQS snus etter at de sluttet med nikotinfrie snus. Selv om XQS klassifiseres som en helhvit snus, er ikke alle snusene deres helt hvite som Epok. Årsaken, sier XQS, er deres bruk av naturlige aromas. Som enkelt kan sees i for eksempel Twin Apple, som er mer rød enn hvit. Eller den søte Soft Toffee som grenser til brun.
Uansett kan vi trygt si at XQS har tatt snus markedet med storm, mye grunnet de spennende og til tider annerledes smaksprofilene de lanserer.

XQS styrke

Nikotinmengden i XQS er enkelt å forholde seg til. Alle snusene på markedet har den sammen mengden med nikotin - 2%. Alle posene er slimme og veier det samme, så nikotinmengden i en porsjon er den samme - 10.5 mg.
Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.