Siberia snus

Siberia snus ble lansert i 2015 av GN Tobacco i Sverige. Målet var å lage en mint snus laget av den sterkeste tobakken på markedet. De første produktene hadde en nikotinstyrke på 43 mg/g, noe ingen andre var i nærheten av den gang. Den sterke tobakk snusen ble først laget i brune og hvite porsjoner. Nå har Siberia også helhvit snus, nesten fri for tobakk. Den er ikke like sterk som de originale modellene, men leverer likevel 33 mg/g nikotin. Siberia Black er en relativt ny serie snus her i Norge. Dette er i følge de selv verdens sterkeste original porsjon snus. Den smaker av bergamott, pepper og røyk.

10 Produkter

Set Descending Direction
  1. Siberia Rød Slim

  2. Siberia Rød

  3. Siberia Brown Slim

  4. Siberia Brown

  5. Siberia Rød Slim All White

  6. Siberia Black Slim White Dry

  7. Siberia Black Slim

  8. Siberia Black

  9. Siberia Black White Dry

  10. Siberia Rød All White - Utgått produkt

per side

Hva er Siberia snus?

Siberia snus ble lansert i 2017 som det desidert sterkeste snusmerket på markedet. Snusen produseres fortsatt i Enköping i Sverige der de også produserer Odens og Islay.
Siberia var virkelig en banebrytende snus med tanke på det høye nikotininnholdet, noe som fikk en blandet mottagelse. Etter noe år på markedet har Siberia fått sin følgerskare og er nå en av de aller største innen supersterk snus segmentet.

Siberia snus og styrkeforhold?


Alle 9 Siberia modellene inneholder 43 mg/g nikotin. Det som skiller de ulike snusene fra hverandre i styrke er nikotininnhold per porsjon:

Siberia Rød Slim - 26.9 mg per porsjon
Siberia Rød - 34.4 mg per porsjon
Siberia Brown - 43 mg per porsjon
Siberia Brown Slim - 37.4g per porsjon
Siberia Rød Slim All White - 23.2 mg per porsjon
Siberia Black Slim White Dry - 26.9 mg per porsjon
Siberia Black Slim - 38 mg per porsjon
Siberia Black - 43 mg per porsjon
Siberia Black White Dry - 34.4 mg per porsjon
Siberia Rød - 34.4 mg per porsjon

Siberia All White?

I 2023 kom Siberia All White på det norske markedet med 2 produkter, Siberia Rød Slim All White og Siberia Rød All White, men på grunn av de nye vekt kravene 1. Januar 2024 valgte produsenten GN tobacco å trekke Siberia Rød All White fra markedet..
Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.