Prillan snus

Prillan snus leveres i store bokser og inneholder flere hundre porsjoner. Her er det stort potensiale til å spare penger på snus. Siden snusen er tørr er det også veldig lang holdbarhetstid på Prillan.

Nyhet! Prillan All White

Prillan All White er allerede smakstilsatt og har noe fuktighet. Ønsker du en fuktigere snus kan det tilsettes vann. Fordel porsjonene utover og spray inntil 0,4-0,8dl vann jevnt over porsjonene. Det anbefales å prøve seg frem med mengde vann for å få ønsket resultat. La stå i kjøleskap minimum 24 timer.

9 Produkter

Set Descending Direction
  1. Prillan All White Mixed Berry

  2. Prillan All White Ice Cooling

  3. Prillan All White Salty Red

  4. Prillan All White Hot Tropic

  5. Prillan Dunder - Ziplock poser

  6. Prillan Brown Gold - Ziplock poser

  7. Prillan Original

  8. Prillan White

  9. Prillan Nikotinfri

per side

Hva er Prillan?

Prillan har en annen tilnærming til snusmarkedet enn de fleste. Prillan er kjent for sine store bokser som inneholder flere hundre porsjoner med tørr snus hvor du selv bestemmer smak og fuktighet. Dermed er to ting som gjør mange til faste brukere: 1. Du kan lage din helt personlige smak og fuktighet på snusen. 2. Du sparer potensielt mye penger på å kjøpe en boks med Prillan fremfor å kjøpe løse bokser fra et annet merke hvor smak og fuktighet allerede er satt. En boks med Prillan inneholder 400 eller 500 porsjoner, noe som tilsvarer fra 20 til 25 bokser med annen snus. En fordel med den klassiske Prillan snusen er at holdbarheten er svært lang, over 2 år fra produksjonsdato.

Prillan helhvit

I 2023 lanserte Prillan helhvit snus i slimme porsjoner. Dette er snus som allerede er tilsatt smak og noe fuktighet. Hver boks med Prillan helhvit inneholder 400 porsjoner smakstilsatt snus. Nikotin innholdet er det samme på alle de fire modellene som så langt er lansert: 1.2%

Hvor mye nikotin er det i Prillan snus?

Nikotin nivået i Prillan varierer fra 1.1% til 3.4% nikotin. Den mildeste Prillan snusen er White. Den inneholder 1.1% nikotin, mens den sterkeste Prillan er Dunder med 3.4% nikotin. Den mest populære Prillan hos oss er Prillan White. Dette er den eneste klassiske Prillan snusen med hvit pose, noe mange liker.

Hva inneholder en pose med Prillan?

Prillan klassisk snus inneholder råtobakk, natriumkarbonat (salt), rismel og krydder.
Prillan sin helhvite snus inneholder Fyllstoff (E460 (cellulosefiber)), vann, fuktighetsregulerende (E330, E550), salt, aroma, nikotin, tobakk og søtningsmiddel (E950, E955).

Slik tilbereder du din egen Prillan snus

Denne oppskriften er basert på 400-500 porsjoner.

1. Mål opp 1-3 - 1.8 dl vann avhengig av hvor fuktig du ønsker snusen. (Her kan det være smart å prøve seg litt frem med mindre vann i begynnelsen for å finne din egen perfekte formel).

2. Kok opp vannet og tilsett 5-15g salt.

3. Bland inn 1/4 - 1 flaske med aroma. Her er det bare å prøve seg frem. Bedre å starte litt forsiktig og heller spraye på ekstra aroma hvis du syns blandingen ble for svak.

4. Hell vannet over i posen. Har du god tid anbefaler vi å bruke sprayflaske for et jevnere resultat. (Bruker du en sprayflaske for blomster, sørg for at det ikke er noen spor av gjødsel eller andre plantemidler i flasken ;)
5. Legg den ferdige blandingen i kjøleskapet i 24-48 timer.

Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.