NB! Angående forsinkelser i levering.

Noen av våre kunder opplever forsinket utlevering om dagen. På grunn av den uvanlig situasjonen med Covid-19 (korona) kan det dessverre være noe lengre leveringstid enn normalt. Bring og Posten opplever et netthandelsvolum om dagen som skaper utfordringer og forsinkelser. Dette gjelder både i utlevering av pakker, og oppdatering av sporingsinformasjon (i noen tilfeller opplever vi at sporing ikke blir oppdatert før pakken faktisk er levert i postkassen).
Vi vet at Posten jobber på spreng for å få ut alle pakkene så rask som mulig. 
Vi kan dessverre ikke bidra med noe mer informasjon enn hva du selv ser på sporingen. Vi ser det samme som deg.
Hos oss har vi så langt i år 99.9% utsending av ordre samme dag hvis ordren er inne før 1415. Hvis du bestilte etter 1415 har vi 100% utlevering neste dag. 

Vi kan ikke annet enn å beklage på Bring/Posten sine vegne.

Her kan du spore pakken din og få mer informasjon om eventuelle forsinkelser: https://www.bring.no

Snus hjem i postkassa.

Vi stoler på Bring.

Å få levert snus hjem til deg snarest mulig er viktig. Både for oss og deg. Er du som oss er leveringshastighet toppviktig. Før vi åpnet nettbutikken var vi dårlige til å planlegge snuskjøp og bestilte som regel for sent, altså når snusen allerede er tom. Også bestilte vi nesten alltid for lite. Ingenting er kjipere enn å måtte dra til butikken for å kjøpe snusen, eller enda værre, en bensinstasjon. Dette er en av grunnene til å vi har åpnet denne nettbutikken. Det skal være enkelt å få snusen hjem, og det skal ikke koste mye.
Vi tenker at landets største på levering, Bring er gode. Derfor bruker vi de.

Prosessen er som følger:

  1. Du bestiller snus av oss.
  2. Vi løper ut på lageret og plukker den.
  3. Etter at den er pakket, sender vi et varsel til Bring: Nå har vi en ny ordre. Kom og hent.
  4. Det er ganske vanlig at Bring kommer rundt 14.30 og at du ser en oppdatering på sporingsnummeret ditt rundt 19-20 samme kveld (på ukedager).
  5. Det betyr at du kan få pakken levert i din postkasse etter et par virkedager. Den 7. juli 2020 tråkket Bring i gang nye leveringstider. 50% av landet får postkasselevering annenhver dag, mens den andre halvdelen beholder leveringstider som de er i dag. Du kan lese mer om dette på Posten sine sider. Det betyr at du i værste fall kan oppleve 4 virkedagers leveringstid hvis din kommune har utlevering annenhver dag.

Postkasse levering

Å få snus i postkassa er digg. Men du som har bestilt varer er over 18 år og har et ansvar her (ja, det er kanskje litt småkjipt, men sånn er det). Det er ditt ansvar å sikre at ingen under 18 år får tak i snusen.

NB! Hvis snusen ikke får plass i postkassen får du kanskje pakken hengt på døra, eller så får du en varsling om henting på nærmeste postutlevering. Bring har lovet oss at de alltid tar med pakken ut for å sjekke om det er plass i postkassa.

Gratis frakt over 199,-

Gratis frakt er i vinden om dagen. Vi er i mot gratis frakt fordi det inviterer til mye transport for lite moro hvis man bestiller 1 og 1 snus.
Vi ser slik på det: Enten så snuser du, og kjøper 5, 10, 15 eller flere bokser om gangen slik at du sparer godt med penger og har et lager for noen dager, eller så trenger du det ikke.

Derfor tar vi betalt for frakt for alle ordre under 199,-.

PS! Gratis frakt gjelder denne fraktmåten: å få pakken levert i postkassen. Velger du noe annet i utsjekken koster det penger.

Ha en supersnus fin dag:)

Snus365.no

klarnaBring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.