Snus hjem i postkassa.

Påske

Posten kjører ut som normalt frem til og med tirsdag 7. april. Onsdag er halv dag og det er stor sjanse for at de ikke rekker å kjøre ut til deg før klokken 13.
Husk å være nøye med leveringsadressen slik at den ikke blir feil.

Når det gjelder pickup er det følgende tider som gjelder.
Skjærtorsdag: 10.00 - 14.00
Lagfredag: 12.00 - 14.00

Du må beregne 30 minutter hentetid. Det vil si: hvis du bestiller klokken 11, skal pakken være klar 11.30.

GOD PÅSKE! 

Vi stoler på Bring.

Å få levert snus hjem til deg snarest mulig er viktig. Både for oss og deg. Er du som oss er leveringshastighet toppviktig. Før vi åpnet nettbutikken var vi dårlige til å planlegge snuskjøp og bestilte som regel for sent, altså når snusen allerede er tom. Også bestilte vi nesten alltid for lite. Ingenting er kjipere enn å måtte dra til butikken for å kjøpe snusen, eller enda værre, en bensinstasjon. Dette er en av grunnene til å vi har åpnet denne nettbutikken. Det skal være enkelt å få snusen hjem, og det skal ikke koste mye.
Vi tenker at landets største på levering, Bring er gode. Derfor bruker vi de.

Prosessen er som følger:

  1. Du bestiller snus av oss.
  2. Vi løper ut på lageret og plukker den.
  3. Etter at den er pakket, sender vi et varsel til Bring: Nå har vi en ny ordre. Kom og hent.
  4. Det er ganske vanlig at Bring kommer rundt 14.30 og at du ser en oppdatering på sporingsnummeret ditt rundt 19-20 samme kveld (på ukedager).
  5. Det betyr at du kan få pakken levert i din postkasse etter et par virkedager.

Postkasse levering

Å få snus i postkassa er digg. Men du som har bestilt varer er over 18 år og har et ansvar her (ja, det er kanskje litt småkjipt, men sånn er det). Det er ditt ansvar å sikre at ingen under 18 år får tak i snusen.

NB! Hvis snusen ikke får plass i postkassen får du kanskje pakken hengt på døra, eller så får du en varsling om henting på nærmeste postutlevering. Bring har lovet oss at de alltid tar med pakken ut for å sjekke om det er plass i postkassa. 

Gratis frakt over 199,-

Gratis frakt er i vinden om dagen. Vi er i mot gratis frakt fordi det inviterer til mye transport for lite moro hvis man bestiller 1 og 1 snus.
Vi ser slik på det: Enten så snuser du, og kjøper 5, 10, 15 eller flere bokser om gangen slik at du sparer godt med penger og har et lager for noen dager, eller så trenger du det ikke.

Derfor tar vi betalt for frakt for alle ordre under 199,-. 

PS! Gratis frakt gjelder denne fraktmåten: å få pakken levert i postkassen. Velger du noe annet i utsjekken koster det penger.

Ha en supersnus fin dag:)

Snus365.no

Bring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.