Snus Helthjem.

NB! I juli måned er det ikke plukking og pakking på søndager.

Helthjem express leverer snusen raskt hjem til deg. Nå er det utkjøringer på lørdager (joho!), og vi plukker varer på søndag slik at du kan få de hjem før frokost mandag morgen.

Det er svært travle tider for all netthandel i disse dager og alle transportører har mye å gjøre, så vi ber på deres vegne om tålmodighet hvis pakken din tilfeldigvis skulle være litt forsinket. Vi krysser derimot alle fingre for at ting løper smooth.

De aller fleste på Østlandet vil få snusen hjem før frokost dagen etter bestilling, så lenge ordren er lagt før klokken 14:00 søn, man, tir, ons, tor og fre (utenom røde dager). Det beste av alt er at det er gratis hvis du bestiller for mer enn 299,- (noe alle stort sett gjør).

Å få levert snus hjem til deg snarest mulig er viktig. Både for oss og deg. Er du som oss er leveringshastighet toppviktig. Før vi åpnet nettbutikken var vi dårlige til å planlegge snuskjøp og bestilte som regel for sent, altså når snusen allerede er tom. Også bestilte vi nesten alltid for lite. Ingenting er kjipere enn å måtte dra til butikken for å kjøpe snusen, eller enda værre, en bensinstasjon. Dette er en av grunnene til å vi har åpnet denne nettbutikken. Det skal være enkelt å få snusen hjem, og det skal ikke koste mye.

Express levering

Helthjem utleverer varer på natten. De aller fleste får snusen levert på dørstokken (eller i postkassen) tidlig om morgenen. Men fordi dette skjer på natten får du ikke varsling om det på sms før om morgenen. Husk at du må merke dør og postkasse tydelig slik at budene vet hvor pakken skal.

Stort sett de fleste på Østlandet kan få snus hjem til seg dagen etter bestilling. Dette forutsetter at du legger en bestilling før klokken 14:00 på hverdager og søndager. Hvis du bor på Østlandet og ikke ser Helthjem express som alternativ, betyr dette at Helthjem har sperret adressen av en eller annen grunn. Da må du ta kontakt med de for å høre hva det dreier seg om.

Husk å merke postkassen din

Hvis du ikke har merket postkassen, eller døra, skikkelig med ditt navn, vil ikke Helthjem utlevere pakken. Den vil heller ikke utleveres hvis Helthjem ikke finner din adresse. Du vil bli varslet om dette hvis det er slike problemer. Helthjem forsøker å utlevere to ganger. Går det ikke andre gangen, vil pakken bli levert til en Post i butikk i nærheten.

NB! Bestiller du mer enn 40 snusbokser, og kan velge Helthjem express i utsjekken, får du muligens en varsling om henting på nærmeste postutlevering. Dette skjer normalt samme dag som du skulle fått pakken på døra. Årsaken til dette er størrelsen på pakka.

Hjem levering nå også på lørdager. Og mandag morgen.

Å få snus helt hjem er digg. Men husk at du som har bestilt varer er over 18 år, og det er ditt ansvar å sikre at ingen under 18 år får tak i snusen.

Bestiller du før klokken 14:00 på fredager kan snusen du bestiller utleveres på lørdag morgen (avhengig av hvor du bor). Vi har også begynt å plukke på søndager slik at du kan få snus hjem fra og med mandag morgen.

Gratis frakt over 299,-

Gratis frakt er i vinden om dagen. Vi er i mot gratis frakt fordi det inviterer til mye transport for lite moro hvis man bestiller 1 og 1 snus.
Vi ser slik på det: Enten så snuser du, og kjøper 5, 10, 15 eller flere bokser om gangen slik at du sparer godt med penger og har et lager for noen dager, eller så trenger du det ikke.

Derfor tar vi betalt for frakt for alle ordre under 299,-.

PS! Gratis frakt gjelder denne fraktmåten: Helthjem Express. Velger du noe annet i utsjekken koster det litt.

Pakke i postkassen med Bring

I de tilfeller hvor det ikke er mulig å frakte varen hjem med Helthjem express, får du muligheten til å velge Pakke i postkasse eller hent i butikk med Bring. Pakke i postkassen er gratis. Hent i butikk må du betale for.

Prosessen er som følger

  1. Du bestiller snus av oss.
  2. Vi løper ut på lageret og plukker den.
  3. Etter at den er pakket, sender vi et varsel til Helthjem: Nå har vi en ny ordre. Kom og hent.
  4. Helthjem henter snusen hver ettermiddag på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag. Bring henter på hverdager. Du vil få en oppdatering på sporingsnummeret senere samme kveld (på ukedager og søndager).
  5. Bor du på Østlandet er du heldig, fordi du da sannsynligvis får snus hjem morgenen etter bestilling. Resten av landet, foruten nord i landet, går det kun en dag ekstra. Du som bor lengst nord må vente et par dager ekstra.

 

Ha en supersnus fin dag:)

Snus365.no

betal med klarna hos snus365
Snus365 bruker Helthjem express
Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.