Hva er Snus365?

Snus365 er en norsk snusbutikk på nett. Vi åpnet nettbutikken i starten av oktober 2019 med 30-40 forskjellige snusmodeller. I dag har vi godt over 200 forskjellige snus på lager. Vi selger snus på nett slik at hele Norge kan få rask levering av fersk snus.
Hver uke får vi leveringer fra et titalls leverandører, noe sikrer snus med lang utløpsdato.
Vi startet snus365.no fordi vi så oss lei på butikkenes dårlige utvalg, høye priser og elendige utløpsdato. Det skjedde ofte at vi kjøpte snus på butikken som allerede hadde gått ut på dato. Dessuten har vi alltid synes det er kjipt å stå i kassakø for å kjøpe en snusboks. Det måtte vi gjøre noe med.
Siden 2019, med et tiltalls kunder, har vi vokst til å bli den største norskeide snusbutikken på nett og serverer over 50.000 kunder med snus.

Morten Iversen

Morten Iversen

CEO & Partner

Morten er daglig leder i selskapet. Han er innflytter i Asker og løp barneskoa av seg ute i Rælingen. Morten er syklist (både landevei og terreng) og har jobbet med netthandel i hele sitt voksne liv. Han startet blant annet nettbutikken til Oslo Sportslager i 2002, og var netthandelssjef i XXL mellom 2008 og 2014.

Kjetil Frederiksen

Kjetil Frederiksen

CTO & Partner

Kjetil er tech-hodet hos oss. Han er mannen som står for utvikling av nettsidene våre. Nettbutikken er bygget på Magento og vi har gjort alt selv. Den serveres til deg via AWS. Kjetil er en Askergutt, born and raised, og har levd med kode i hele sitt voksne liv. På fritiden går det i fotball. Den runde kula er hans lidenskap.

Adrian Huer

Adrian Huer

CMO & Partner

Adrian er yngstemann i trioen. Han har hotell og restaurant utdannelse fra Den Haag i Nederland og er mannen ansvarlig for markedsføringen og aktiviteter i de sosiale medier. Han er brettkjører på sin hals og trives best i løs, digg snø ned bratte skrenter. Selv om han også har det fint i sin arbeidshverdag her i Slemmestad :)

Informasjon

Firmanavn: Snus365 AS
Org. nr. 928 729 400
E-post: kundeservice@snus365.no
Eternitveien, Slemmestad

If you would like to contact Morten, Adrian or Kjetil, please send email to [name]@snus365.no.

Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.