Epok helhvit snus

Epok helhvit snus. Vi har hele sortimentet. Epok kommer i 3 styrker: S2 (8 mg/g nikotin), Intense S4 (14 mg/g nikotin) og X-Strong S5 (16 mg/g nikotin). Den helhvite snusen renner ikke og misfarger ikke tennene.

 1. Epok No0 Amber Sunrise Intense S4 - Nyhet!
 2. Epok No11 Fjell Grønn Intense S4 - Nyhet!
 3. Epok No10 Fjell Blå Intense S4 - Nyhet!
 4. Epok No9 Urban Blue X-Strong S5
 5. Epok No8 Wild Rouge X-strong S5
 6. Epok No7 Freeze X-Strong S5
 7. Epok No6 Winter Chill X-Strong S5
 8. Epok No5 Tropic Breeze S2
 9. Epok No4 Purple Intense S4
 10. Epok No3 Zest Green Intense S4
 11. Epok No2 Arctic Blue S2
 12. Epok No1 Ice Blue Intense S4

Historien om Epok

Selskapet som fant opp Epok heter Winnington. Det ble startet av gründer Lars Björkholm i 2008 i den svenske landsbyen Hökerum i Västra Götaland. Björkholm hadde lang erfaring med produksjon av snus, og var den første i sin tid som klarte å utfordre Swedish Match sin monopol posisjon med snusmerket Gustavus.

Den virkelige innovasjonen kom derimot ikke ut på markedet før i 2014. Epok ble lansert april 2014. Først i Sverige, og ikke lenge etter i Norge. Det var da den første snusen på markedet som var helt hvit og dermed omtrent uten tobakk. Renseprosessen er miljøvennlig og gjør brun tobakk hvit, sa Winnington den gang. De tok et patent på prosessen. Den består kort fortalt av defibrering, vasking og rensing (bleking) av tobakk. Før snus pulveret helles på poser tilsettes blant annet smak. Resultatet er en snus med lang holdbarhetstid og som er helt hvit. Fordelen var ganske åpenbar. Helt hvit snus misfarger ikke tennene og en del uønskede stoffer fra tobakken ble vasket bort i renseprosessen. En skikkelig innovasjon i snusmarkedet, med andre ord. Kudos til Lars!

De to første modellene ble lansert i april, 2014. Et tredje produkt kom ut på markedet i september 2014. Ingen av de produktene finnes i dag. Men i 2015 kom Epok ut med en rekke nye smaker som alle finnes i dag. Alle snusmodellene er helhvite. De kommer med forskjellig nikotin innhold og smak. Det er ikke lenge siden alle modellene inneholdt den samme mengden nikotin, 8.5 mg/g. Alle Epok porsjonene er dessuten smale (slim). De selger ikke superslim eller klassiske porsjonsstørrelser (enda).

klarnaBring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.