Salgsbetingelser

Generelt

Snus365 AS, org.nr. 928 729 400 driver nettsiden Snus365.no ("Nettsiden").

Disse generelle vilkårene (”Vilkårene”) gjelder når du som forbruker (”Kunde”) gjør en bestilling via Nettsiden. I forbindelse med at kunden gjennomfører et kjøp via Nettsiden, må kunden godkjenne Vilkårene.

Ved å godta våre vilkår bekrefter du at du har fylt 18 år og at du kan inngå juridisk bindende avtaler.
Personer under 18 år kan ikke handle på nettsiden. Vi ønsker en bekreftelse på at du er gammel nok til å bestille tobakk ved at fødselsdato registreres ved bestilling. Vi tar ikke vare på fødselsdato eller personnumer oppgitt i utsjekken og betaling. Den brukes kun for å verifisere at du er 18 år.

Bestilling gjort i en annen persons navn (forfalskning), eller bestillinger som på annen måte utsetter Snus365 AS for risiko eller økonomisk skade, rapporteres til politiet. Ettersom tobakk er et voksenprodukt, blir hver kunde og bestilling også gjennomgått manuelt for maksimal sikkerhet. Ved mistanke om uregelmessigheter eller misbruk av vår tjeneste forbeholder vi retten til å kansellere ordren. Vi tillater heller ikke bestillinger eller kjøp på nettsiden fra personer utenfor Norges grenser.

Vi etterstreber at informasjonen på nettsiden alltid skal være så nøyaktig som mulig, men tar forbehold for at produkter kan være utsolgt samt eventuelle bilde- og skrivefeil, for eksempel relatert til produktbeskrivelse, innhold, feilprising og/eller feil informasjon om at et produkt er på lager. Snus365 AS har rett til når som helst å rette eventuelle feil og forandre eller oppdatere informasjonen på nettsiden.

Nettsiden Snus365.no eies av Snus365. Innholdet på nettsiden er eid av Snus365. Innholdet er blant annet beskyttet av immaterialrettslige- og markedsrettslige regler. Dette betyr at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder og grafikk, design, layout og informasjon om varer, tjenester og annet innhold ikke kan kopieres eller brukes uten 3Snus365 sitt skriftlige samtykke.

Bestilling og avtale

For å kunne gjøre et kjøp, må du godta vilkårene som beskrevet her. Ved å godta vilkårene forplikter du til å overholde vilkårene i sin helhet og bekrefter samtidig å ha mottatt informasjon om vår behandling av personopplysninger og cookies (informasjonskapsler) i henhold til vår personvernerklæring. Tilgjengelig her: Snus365.no/personvern

Når du fullfører en bestilling fra Snus365.no, sender vi en foreløpig ordrebekreftelse via e-post til deg. Denne foreløpige ordrebekreftelsen genereres automatisk. En bindende kjøpsavtale er først inngått når vi har gitt en endelig bekreftelse på bestillingen. Slik endelig bekreftelse skjer når du mottar en leveringsbekreftelse fra oss.

Kundeopplysninger

Du kan opprette en brukerkonto for å handle på snus365.no. Ved registrering av brukerkonto, blir du bedt om å oppgi visse personopplysninger. Du bekrefter at informasjonen som oppgis er nøyaktig og fullstendig, og er samtidig ansvarlig for eventuelle feilopplysninger.

Du forplikter deg til å sikre at ingen andre enn deg selv kan bruke din innloggingsinformasjon. Du må umiddelbart underrette oss om mistanke om uautorisert tilgang til din konto.

Pris og betaling

Alle kjøp på nettsiden skjer i norske kroner (NOK). Prisene inkluderer merverdiavgift og tobakksavgift. Prisene inkluderer ikke fraktkostnader. Slike tilleggskostnader vil presenteres som separate poster i kassen. Sluttsummen bekreftes i forbindelse med den endelige bekreftelsen som sendes til kunden, jf. punkt 2 i vilkårene. Ved endring i avgifts- eller moms forhold eller andre forhold som vi ikke råder over, har vi rett til å justere prisen inntil dagen forut for at varene sendes til kunden.

Du kan velge en av de betalingsmåtene som fremgår på nettstedet, herunder fakturabetaling, delbetaling med fast nedbetalingstid og kortbetaling. Alle betalingsmåter skjer gjennom vår partner, Svea (https://www.svea.com/no/nb/start/) og deres betalingsløsning Svea Checkout og Vipps. Ved å gi informasjon ved kassen aksepterer du også Sveas vilkår (link til Sveas vilkår finner du lenger ned i dette punktet). Svea presenterer opplysninger for deg så snart du er identifisert. Hvilket betalingsalternativ som velges vil også kunne få betydning for hvilken informasjon som kreves i Svea. Etter at du er identifisert, viser Svea hvilke betalingsalternativer som er tilgjengelige. Kortbetaling er det betalingsalternativet som er valgt som et utgangspunkt, men du kan velge et av de andre alternativene dersom du ønsker det.

Da vi selger tobakk er det et krav at fødselsdato og nummer oppgis i utsjekken. Dette for å sikre at du er over 18 år.

Ved fakturabetaling vil det være 14-30 dagers betalingstid. Kortbetalinger og Vipps belastes når varene er klare for sending/levering.

Har du spørsmål rundt din betaling: Trykk her for å komme til Svea kundeservice. Vi anbefaler også at du oppretter en bruker på Svea mine sider hvor du kan styre alle dine Svea kjøp.

Her kan du lese mer om: Sveas brukervilkår og Sveas personvernserklæring

Levering og transport

Levering av bestilte varer varer skjer til den adressen du har oppgitt (gjelder ikke pickup). Leveringstider varierer etter hvor i landet du bor og hvilket leveringsalternativ du velger. Du får opplyst cirka leveringstid i utsjekken. Bestillinger som er gjort før kl. 14:00(mandag-fredag og søndag)sendes vanligvis samme dag.

Skulle noen av de bestilte varene ha betydelig lengre leveringstid enn andre varer, forbeholder vi oss retten til å dele opp bestillingen. Du vil i et slikt tilfelle ikke bli belastet noen ekstra utgifter for etterfølgende leveranser.

Skulle vi av en eller annen grunn ikke ha mulighet til å levere bestillingen innen oppgitt leveringstid, vil du bli informert via e-post eller telefon. Du kan da kansellere kjøpet ved å kontakte kundeservice på epost: kundeservice@snus365.no. Dersom du allerede har betalt varen, vil beløpet bli returnert til kontoen som ble belastet ved kjøpstidspunktet. Du vil ved en leveringsforsinkelse ikke ha krav på annen kompensasjon enn tilbakebetaling av allerede betalt beløp.

Leveringskostnadene beror på hvilket fraktalternativ som er valgt. Les mer om våre fraktalternativer på Snus365.no/leveringsinformasjon

Abonnement på snus

Klikk her for å lese om abonnement og vilkår

Ansvar for varen

I følge Forbrukerkjøpsloven har selger, altså oss, ansvar for varen og varens verdi helt til den er levert. Når man velger å få pakken levert til postkassen eller på dørmatte, anses pakken som levert når du som kunde mottar melding om dette fra fraktør. Det betyr at du som kunde da har overtatt ansvaret for varen. Vi har ikke ansvar for pakker som blir borte etter at fraktør har sendt deg leveringsbekreftelse. Blir den stjålet fra din postkasse eller dørmatte anbefaler vi på det sterkeste at du politianmelder dette. Det gjøres i dag digitalt. Det aller tryggeste valget er å hente varer i butikken eller på postkontor.

Angrerett og retur av varer

Du har i henhold til angrerettloven rett til å gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn for dette. Angrefristen er 14 dager regnet fra den datoen du mottok varene. Dersom du har bestilt flere varer i en og samme bestilling utløper angrefristen 14 dager etter den dag kunden mottar den siste varen. Rett til å utøve angreretten forutsetter at forsegling eller emballasje ikke er brutt etter levering.

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, må du underrette oss din beslutning om å angre kjøpet. Dette kan gjøres ved å sende epost til kundeservice@snus365.no. For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender beskjed om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper.

Du er ansvarlig for varens tilstand fra det tidspunktet du mottok varen og til og med returforsendelsen. Varene må returneres innen 14 dager fra den dag du varslet oss om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Du står selv for betaling av forsendelsen.

Vi tilbakebetaler verdien på varene når vi har mottatt disse, herunder ikke leveringskostnadene, uten unødig opphold. Vi foretar tilbakebetalingen til den kontoen som ble belastet ved kjøpet.

Last ned angrerettskjema her: Snus365.no/angrerett

Uavhentede pakker refunderes minus frakt frem og tilbake.

Reklamasjon

Hvis det er noen feil ved varene du har mottatt eller dersom noe mangler, må du kontakte oss på kundeservice@snus365.no så snart som mulig etter at feilen er oppdaget. I forbindelse med reklamasjonen må ordrenummeret og årsaken til reklamasjonen oppgis.

Defekte varer som skal returneres må behandles som om de var feilfrie. Ved alle typer retur er det svært viktig at varene er pakket på en slik måte at de ikke risikerer å bli skadet.

Vi står alltid for returkostnadene ved skadde eller feil varer, dvs. for godkjente reklamasjoner. Når varene det er reklamert på er returnert og vi har godkjent klagen, kompenseres du uten unødig opphold. Vårt ansvar er begrenset til det du har betalt for varen og eventuelle returkostnader.

Force Majeure

Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser forårsaket av omstendigheter som vi ikke har kontroll over, for eksempel generell arbeidskonflikt, krig, brann, lynnedslag, terrorangrep, endret lovgivning eller forskrifter, tekniske problemer, feil ved elektrisitet- / tele- / dataforbindelser eller andre kommunikasjons feil eller feil eller forsinkelse i underleverandørtjenester på grunn av omstendigheter vi ikke styrer. Slike omstendigheter vil innebære fritak for erstatning og andre sanksjoner. Hvis en slik situasjon oppstår skal vi informere deg. Hvis forholdet har vart lenger enn 2 måneder, har både du og vi rett til å kansellere kjøpet med umiddelbar virkning.

Endring av vilkårene

365 eCommerce AS forbeholder seg retten til å endre vilkårene til enhver tid og uten kundens forhåndssamtykke. Enhver slik endring vil publiseres på nettstedet.

Gyldighet

Dersom en eller flere bestemmelser i disse vilkårene strider mot gjeldende lovgivning eller dømmes som ugyldige av en domstol eller relevant tilsynsmyndighet, skal dette ikke påvirke gyldigheten av de øvrige bestemmelsene i vilkårene.

Overdragelse

365 eCommerce AS har rett til, uten kundens samtykke, helt eller delvis å overføre sine rettigheter og forpliktelser etter vilkårene til en tredjepart.

Tvister

365 eCommerce AS sin målsetting er alltid at kunden skal være fornøyd. Dersom det skulle oppstå tvist mellom partene, skal partene forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukerrådet der du bor, se https://www.forbrukerradet.no/.

Du kan også benytte deg av plattformen for nettbasert tvisteløsning (ODR-plattformen), se http://ec.europa.eu/odr.

Alle tvister skal løses etter norsk rett. Bringes saken inn for domstolene, skal den avgjøres i kundens verneting, det vil normalt si i nærheten av der du bor.

Selskapsinformasjon

Selskapsnavn: 365 eCommerce AS
Org.nr: 922 646 120
Adresse: Eternitveien 44, 3470 Slemmestad
E-post: kundeservice@snus365.no

Denne erklæringen ble sist oppdatert 03.11.2021Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.