FAQ

Når kommer bestillingen min?

Du kan forvente din bestilling levert innen 1-3 virkedager (avhengig av hvor i Norge du bor). Alle våre utsendinger får et eget sporingsnummer som blir tilsendt til deg via e-post og kan enkelt spores via linken. Send oss gjerne en mail eller chat melding dersom du ikke har mottatt din bestilling innen 3 dager, men vi stoler på at Helthjem gjør jobben i henhold til den tiden som ble oppgitt da du bestilte snusen.

Jeg har ikke mottatt min bestilling enda, hva gjør jeg nå?

Dersom Helthjem ikke får levert pakken direkte i din postkasse vil du motta en hentemelding på SMS på det telefonnummeret du oppga ved registrering. Pakken din blir da levert til ditt lokale postkontor eller post i butikk. Dersom du ikke har mottatt hentemelding eller fått din leveranse etter 5 virkedager, tar du kontakt med oss. 

Hvor mye kan jeg bestille?

Vi har satt en begrensning på 100 bokser pr. produkt.

Hvor henvender jeg med ved spørsmål om betaling?

Det er Klarna som håndterer betalinger i vår nettbutikk. Trykk her for å komme til Klarnas kundeservice. Vi anbefaler også at du laster ned Klarna sin mobilapp hvor du kan styre alle dine Klarna kjøp.

Hvorfor viser dere ikke bilder av produktene i nettbutikken?

Fordi i Norge har vi forbud mot å markedsføre tobakksvarer. Et bilde av et produkt er å regne som markedsføring.

Har dere en butikk eller pick-up-point jeg kan hente bestillingen min?

Ja, det har vi. Bor du i Røyken, Hurum, Asker, Slemmestad, Drammen eller omegn er det kort vei til vårt pick-up point på Bjerkås i Slemmestad.
Velg pick-up som leveringsmetode når du handler. Snusen din er klar etter noen minutter i åpningstiden.
Pick-up tid er mellom 0900 og 1600 man til tor. På fredag stenger vi pickup 15:00.
Hentepunkt er Bjerkås Næringspark i Eternitveien 44. Klikk her for sted og veibeskrivelse i Google Maps.

Hvor lang er holdbarhetstid en på snus?

Holdbarhetstiden varierer ut i fra fuktighetsnivået i snusen, lavere fuktighetsinnhold gir lengre holdbarhet og omvendt. 

Eksempler på holdbarhet:

General Classic No1 Løssnus = 98 dager

G.4 All White No3 FU:ZN = 140 dager

G.3 No10 LOAD = 210 dager

Snus holder seg lengre om du oppbevarer den i kjøleskapet etter at du har åpnet den eller har kjøpt mange bokser som du skal lagre over tid. Snus som er utgått på dato er ikke farlig, men kan fort føles tørr under leppa. Snus365.no (365 eCommerce AS) har holdbarhetsgaranti, så skulle du uheldigvis ha mottatt en snus med veldig kort holdbarhet er bare å kontakte oss så sender vi deg en ny snusboks. 

Sender dere til utlandet?

Nei, foreløpig sender vi kun til adresser i Norge. Svalbard og Jan Mayen sender vi ikke til. 

Hvorfor ber vi om personnummer?

Ettersom vi håndterer tobakksvarer med aldersgrense på 18 år, må vi ha alderskontroll på nettsiden. Den er automatisk satt opp mot et kontrollsystem basert på personnummer. Både Klarna og vi har mekanismer for å håndtere dette automagisk. 

Jeg har hørt at snus uten tobakk, men med nikotin skal bli lovlig i Norge, vet dere noe om dette?

Her har vi dessverre ingen svar å gi pr. dags dato, men dette er en diskusjon vi også følger nøye med på og vil oppdatere alle våre kunder så fort vi ser en utvikling. Følg oss gjerne på Facebook (profilnavn: Snus365.no) for liveoppdatering av alle saker og nyheter.  

Har du andre snusrelaterte spørsmål som ikke er besvart over? 

Send oss gjerne en e-post på kundeservice(at)snus365.no, eller ta kontakt via våre Facebook sider (facebook.com/snus365.no)

Vi setter stor pris på aktive brukere som ønsker mer informasjon om snus generelt, eller om Snus365.no.

 

Ha en Supersnus fin dag:)

Snus365.no
 

betal med klarna hos snus365
Snus365 bruker Helthjem express
Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.