Ofte Stilte Spørsmål

Er Helthjem pakken din forsinket?

Når Helthjem ikke klarer å levere til avtalt tid oppfordrer vi sterkt til å ta kontakt med Helthjem. Ta kontakt med Helthjem her. Denne lenken går til deres kundeservice side. Der finner du telefon nummer, chat og epost.
Vi har levert pakken din til de og det er deres ansvar å få den utlevert til korrekt tid til deg. Dessverre hjelper det lite å ta kontakt med oss om dette, fordi vi får ikke gjort noe annet enn å si i fra til Helthjem. Også er vi enige med deg om at Helthjem burde si i fra til deg når pakken er forsinket.

Når kommer bestillingen min?

Du har fått en utsendelses epost fra oss. Der skal det være et sporingsnummer, med en lenke til sporing av pakken. Virker den ikke må du ta kontakt med oss. Har du ikke fått eposten? Sjekk spam mappa, den kan ligge der. Vi har ikke mer informasjon om pakken enn hva som der fremkommer. Vi anbefaler at du tar direkte kontakt med selskapet som frakter pakken til deg for spørsmål, hvis du skulle ha noen.

Hvor mye snus kan jeg bestille?

Vi har ingen begrensninger, du kan bestille så mye du vil :)

Hvor henvender jeg meg ved spørsmål om betaling?

Det er Svea og Vipps som håndterer betalinger i vår nettbutikk. Trykk her for å komme til Svea sin kundeservice. Du kan også logge deg inn på Svea sine nettsider for oversikt over alle dine kjøp.

Hvorfor viser dere ikke bilder av snusen i nettbutikken?

Fordi i Norge har vi forbud mot å markedsføre tobakksvarer. Et bilde av et produkt er å regne som markedsføring.

Hvorfor ber vi om personnummer?

Ettersom vi håndterer tobakksvarer med aldersgrense på 18 år, må vi ha alderskontroll på nettsiden. Alderskontrollen utføres av Svea og Vipps ved bruk av BankID.

Har dere en butikk eller pick-up-point jeg kan hente bestillingen min?

Ja, det har vi. Bor du i Røyken, Hurum, Asker, Slemmestad, Drammen eller omegn er det kort vei til vårt pick-up point på Bjerkås i Slemmestad.
Velg pick-up som leveringsmetode når du handler. Snusen din er klar etter noen minutter i åpningstiden.
Pick-up tid er mellom 0900 og 1600 man til tor. På fredag stenger vi pickup kl. 15:00. Vi har også åpent på søndager fra 11 til 14. Velkommen!
Hentepunkt er Bjerkås Næringspark i Eternitveien 44. Klikk her for sted og veibeskrivelse i Google Maps.

Hvor mange snus er det i en boks?

Antall snus i en boks varierer fra produkt til produkt. Det kan variere fra 30 poser snus til 16 poser. G3 No6 og G3 No7 er superslimme snus med 30 poser i boksen, mens Siberia er en av produsentene med færrest poser i boksen. Det mest vanlige er 20 eller 24 snus i hver boks. Vi oppgir hvor mange snus / porsjoner det er i hver eneste boks. Du finner det både i listeoversiktene og på produktkortet.

Hvilken snus er best?

Å svare på hvilken snus som er best er vanskelig, fordi noen liker at snusen brenner under leppa, mens andre liker det svalt. Noen liker med tradisjonell tobakksmak og andre liker mer fruktige versjoner. På våre nettsider kan du lese hva andre snusere synes om hver enkelt snus og det kan hjelpe deg til å velge. Du kan også lese denne topp ti solgte snus i Norge for å få inspirasjon.

Hvor lenge varer en snus?

Varigheten på en snus fra du tar den ut av boksen og legger den under leppa, til den ikke lenger smaker så mye kan gå fra 20 minutter opp til en time. Mens holdbarheten på en snus har vi gitt svar på i punktet under.

Hvor lang er holdbarhetstid?

Holdbarhetstiden varierer ut i fra fuktighetsnivået i snusen, lavere fuktighetsinnhold gir lengre holdbarhet og omvendt.

Eksempler på holdbarhet:


General Classic No1 Løssnus = 98 dager
skruf Super White No52 Fresh S2 = 140 dager
G.3 No10 LOAD = 210 dager
Snus holder seg lengre om du oppbevarer den i kjøleskapet etter at du har åpnet den eller har kjøpt mange bokser som du skal lagre over tid. Snus som er utgått på dato er ikke farlig, men kan fort føles tørr under leppa. Snus365.no (365ecom AS) har holdbarhetsgaranti, så skulle du uheldigvis ha mottatt en snus med veldig kort holdbarhet er bare å kontakte oss så sender vi deg en ny snusboks.

Hvor farlig er snus?

Hvor farlig en snus er strides de lærde om. Nikotin er avhengighetsskapende (men det er det mye som er, blant annet kaffe), men det er mye mindre farlig enn å røyke, det er alle enige i. Noen mener enkelte stoffer i snusen er kreftfremkallende, mens andre mener det er en mer søkt uttalelse uten fundament i forskning. Det de fleste er enige om er at det ikke er registert noen dødsfall hvor snus har fått "skylden". Utover dette er temaet stort og vi anbefaler å søke mer nettet og lese noen studier.

Hvilken snus er sterkest i Norge?

Den sterkeste snusen i Norge er Siberia serien. Den har 43 mg/g nikotin. Eller sagt på en annen måte er nikotin innholdet 4.3%. Men hvis du skal se på styrken per porsjon er Siberia Brown den sterkeste med sine 43 mg per snus.

Hvor mye nikotin er det i en pose snus?

Nikotin innholdet i en pose med snus varierer fra 3 mg/pose til 43 mg/pose. Vi har skrevet en sak om akkurat dette tema. Du kan lese mer om nikotin innholdet i en snus her.

Sender vi snus til utlandet?

Nei, foreløpig sender vi kun til adresser i Norge, med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Hvorfor selger vi ikke Grov snus?

Grov snus er ikke på listene til leverandører i Norge. Swedish Match, som selger denne snusen i Sverige, mener det selges for lite Grov snus i Norge og derfor tar de den heller ikke inn i det norske markedet.

Hvorfor selger vi ikke Röda Lacket snus?

Röda Lacket er dessverre ikke på listene til leverandører i Norge. Swedish Match, som selger denne snusen i Sverige, mener det selges for lite i Norge, og derfor tar de den heller ikke inn i det norske markedet. Vi forsøker derimot å få Swedish til å ta den inn slik at vi kan tilby den til deg.

Jeg har hørt at snus uten tobakk, men med nikotin skal bli lovlig i Norge, vet dere noe om dette?

Her har vi dessverre ingen svar å gi pr. dags dato, men dette er en diskusjon vi også følger nøye med på og vil oppdatere alle våre kunder så fort vi ser en utvikling.

Har du andre snusrelaterte spørsmål som ikke er besvart over?

Send oss gjerne en e-post på kundeservice(at)snus365.no.
Vi setter stor pris på aktive brukere som ønsker mer informasjon om snus generelt eller om Snus365.no.
Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.