Rush snus

Rush er helhvit kvalitetssnus fra Swedish Match. Samtidig med lanseringen av Rush forsvant G4 fra det norske markedet. G4 smakene fortsetter å leve, men nå under Rush paraplyen. Alle Rush snusene er sterke, og det kjennes. Nikotinstyrken varierer fra 1.9% til 2.6%.

8 Produkter

Set Descending Direction
  1. Rush Frosted Fu Zn 5

  2. Rush Deep Freeze S8

  3. Rush Pearls Smashed Ice 5

  4. Rush Iced Out S10

  5. Rush Pearls Wild Mess 5

  6. Rush Cryo 5

  7. Rush Deep Freeze 5

  8. Rush Dark Frost 5 - Utgått produkt

per side

Hva er Rush snus?

Rush er et brand fra Swedish Match som ble lansert i 2021. Dette merket erstattet dermed G4 som forsvant fra det norske markedet. Swedish Match beholdt flere av de populære G4 modellene, men ga de et nytt navn. Som for eksempel Rush Frosted FuZn eller Rush Cryo. Smakene er de samme, men styrken er litt høyere.

Hva inneholder Rush snus?

Det hvite pulveret i en porsjon med Rush er først og fremst fyllstoff laget av cellulose (E460). Det er også tilsatt vann, nikotin, smaksforsterker, aroma, søtningsmiddel (E950) og tobakk. Alle Rush snusene er ganske fuktige, men renner likevel ikke.

Rush snus typer

Rush snus fås i to varianter. Normal helhvit snus med pulver basert på cellulose, og den innovative Rush Pearls. Rush Pearls skiller seg betraktelig fra pulver snusen på markedet. Her er det slimme poser som inneholder hundrevis av bittesmå kuler hvor smak og nikotin sitter på utsiden av perlene. Dette gir en veldig rask release av både smak og nikotin. Og det merkes for å si det sånn. Denne snusen føles sterkere enn sine 15 mg/g nikotin.

Rush styrke

Alle Rush snusene er sterke. De varierer fra 15 mg/g til 25 mg/g. Den sterkeste Rush snusen, i skrivende stund, er Rush Deep Freeze 8 med sine 2.5% nikotin - hvor 8 tallet representerer nikotinmengden i snusen. Dette utgjør ca 17.5 mg nikotin per porsjon.
Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.