skruf Super White snus

skruf Super White snusbutikk på nett. Her er hele sortimentet til skruf Super White. Ser du etter det vanlige skruf sortimentet finner du det her.

11 Produkter

Set Descending Direction
 1. skruf Super White No52 Fresh S2

 2. skruf Super White No54 Fresh S4

 3. skruf Super White No55 Fresh S5

 4. skruf Super White No56 Nordic S2

 5. skruf Super White No57 Polar S3

 6. skruf Super White No58 Nordic S4

 7. skruf Super White No60 Frozen Shot S4

 8. skruf Super White No62 Bjørnebær S2

 9. skruf Super White No63 Solbær S3

 10. skruf Super White No65 Fresh Freeze S6 - Nyhet!

 11. skruf Super White No66 Fresh Max S6

per side

Historien om skruf

skruf ble startet av to livslange venner som så muligheten til å lage en stor fremtid for et litt annerledes snusprodukt. Kompisene, Jonas og Adam satte seg i 2001 ned for å diskutere hvordan de kunne skape et nytt snusmerke. De ønsket å lage et svensk produkt, noe spesielt og autentisk. De så en mulighet på det svenske snusmarkedet og tenkte “hvorfor ikke”. Hvis du spør Jonas og Adam i dag om hvorfor skruf har lyktes, har de et klart svar. - Vi begynte som en rebell med en kulere, mer premium og personlig snus.

Den første produksjonen ble satt i gang i et gammelt meieri, på slutten av 2003. De eksperimenterte med en mengde forskjellige formler og smaker til de endelig lyktes med å lage en snus de kunne være svært stolte av. Målet var å lansere et produkt som kunne konkurrere mot hvilken som helst kvalitetssnus allerede på markedet. skruf Tranebær ble, som mye annet i verden, til ved en tilfeldighet. Smaken av gjenglemt limonadeflaske bakerst i et skap var katalysator for det første skruf produktet, skruf tranebær.

skruf intar Norge

Gutta mente de hadde laget et godt produkt, men det store spørsmålet var: Hvordan skal man fortelle folk om denne snusen de syntes var så god? Det er ikke bare Norge som har strenge markedsføringsrestriksjoner av tobakk. Også i Sverige er dette ganske regulert. Om enn mye mindre enn her i Norge.Et godt produkt trenger en flott totalpakke og noe som skiller det fra mengden. De fleste snusbokser var tradisjonelt i mørke jord farger, og det ville de gjøre noe med. Som det absolutte motsatte av det normale på den tid, lanserte de derfor skruf i hvite bokser. Og det ble godt mottatt av markedet.

Allerede våren 2004 lanserte de skruf i Norge, og fikk umiddelbart mye omtale. Markedsandelen økte fra 0% til 4% omtrent over natten. I skrivende stund (sept 2023) har skruf en markedsandel i Norge på over 40%, fordelt over 30 snusmodeller.

Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.