Derfor er det trygt å kjøpe snus av oss

  1. Billigere enn i butikk. Priser fra 36.90,-
  2. Utvalget er stort. Over 200 modeller.
  3. Snusen er fersk. Vi garanterer det.
  4. Du får snus hjem. Porterbuddy, Instabox, Helthjem eller Widerøe.
  5. Du unngår kassekøskam.

Hvor mye sparer du på å kjøpe snus på nett?

Butikk prisene på snus er som regel høyere enn hva vi selger snus for. I løpet av et år er ofte mange tusenlapper å spare. Så lenge du klarer planlegge litt :)

Stort utvalg snus

Vi har over 200 modeller snus på lager. Stort utvalg er fint, men det er ikke alt. Du må finne frem i utvalget også.
Vi har også gjort det enkelt for deg å finne frem til korrekt snus. Du kan søke deg frem. Du kan filtrere på styrke. Du kan filtrere på smak. Eller du kan velge å se all snusen fra ett eller flere merker. Husk vår Harryhandel kategori, her får du snus fra 38,- boksen. Valget er ditt. 👍

Fersk snus

Vi selger flere ti-tall-tusen med snusbokser i uken, og får fersk snus levert hver eneste uke. Dette betyr at snusen så og si alltid fersk. Derfor har vi ferskhets garanti på snusen.

Få snus hjem.

Vi leverer snusen hjem til deg (hvis du vil og kan). Dermed er det slutt på stress med å kjøre innom bensinstasjon for å kjøpe snus (også sparer du masse penger samtidig).

Hva er kassekø-skam?

Du har vel kjent litt på det når du står i kassakø i butikken, og snus skapet ikke er i nærheten? Men snus må du jo ha! Snusboksene er like og du skal selvfølgelig ha en snus bittelitt utenom det vanlige. Det ender gjerne med peking og foklaring: "Ned til venstre!" "Opp igjen en rad!" "Ja, litt til høyre!" Bak deg står det andre handlende som presser på og vil hjem.
Den følelsen du får i magan da....Det er kassekøskam.
Det var bedre i de dager da du kunne bruke tid på plukke snus selv. I vår nettbutikk har du all tid i verden. Og ikke noe skam.

Planlegging er fint.

Hvis du blir flinkere til å planlegge enn oss, så kjøper du noen bokser om gangen slik at du ikke går tom med det første.
Og du. Et tips: Opprett en konto hos oss når du handler. Da kan du rebestille en hel ordre, eller enkeltvarer fra en tidligere ordre. Du kan følge ordrestatus og du har kontroll på ordrehistorikk og konto opplysninger.

Bonus grunn

Vi har nesten 5 av 5 stjerner hos Google. Det er betryggende.
Snus på nett