Gjør det selv snus guiden

Prillan gjør det selv snus er tørre snusporsjoner du tilsetter aroma for å lage din egen snus. Her kan du ganske enkelt sette ditt eget preg på snusen. Eller du kan forsøke kopiere en smak som er tilnærmet lik den snusen du “vanligvis” bruker. Alt du behøver å gjøre er å tilsette porsjonene vann/salt og eventuelt snusaroma. Vanskeligere enn så blir det ikke!

Denne oppskriften er basert på 400-500 porsjoner.


1. Mål opp 1-3 - 1.8 dl vann avhengig av hvor fuktig du ønsker snusen. (Her kan det være smart å prøve seg litt frem med mindre vann i begynnelsen for å finne din egen perfekte formel).
2. Kok opp vannet og tilsett 5-15g salt.
3. Bland inn 1/4 - 1 flaske med aroma. Her er det bare å prøve seg frem. Bedre å starte litt forsiktig og heller spraye på ekstra aroma hvis du syns blandingen ble for svak.
4. Hell vannet over i posen. Har du god tid anbefaler vi å bruke sprayflaske for et jevnere resultat. (Bruker du en sprayflaske for blomster, sørg for at det ikke er noen spor av gjødsel eller andre plantemidler i flasken ;)
5. Legg den ferdige blandingen i kjøleskapet i 24-48 timer.


Siden snusen fra før ikke er tilsatt fuktighet er holdbarheten veldig lang og du kan fint bruke porsjonene som de er. Ha den i munnen et par sekunder (eller lenger hvis du vi ha den fuktigere) før du putter den under leppa.

Det hjelper naturligvis også at Prillan er en god del billigere enn å bruke ferdig snus. Pris per boks for den sterkere versjonen Dunder er godt under 40,- mens White og Orginal havner under 30,- (regnet ut fra 24 poser per boks). Her har du store valgmuligheter. Du bestemmer selv hvilken smak du vil ha, og du regulerer vannmengden etter hvor bløt snus du ønsker.

Prillan White
Prillan White inneholder 500 stk porsjoner og gir deg 20 snusbokser med ny hjemmelaget porsjonssnus. Samme størrelse på putene som prillan orginal, men med lavere nikotininnhold, tilsvarer andre "White" porsjonssnus på markedet. Mild tobakkssmak som gjør at den lett tar til seg smak og aroma.

Godt under 30,- per snusboks.
Nikotin mengde pr porsjon: 3,6 mg
Nikotin mengde i prosent: 1,1%

Prillan Dunder
Prillan Dunder inneholder 400 stk porsjoner og gir deg ca. 17 snusbokser med ny hjemmelaget porsjonssnus. Med sine 34 mg/g nikotin er dette den absolutt sterkeste gjør det selv snusen, posene er også en del større som minner litt om Odens og Nick and Johnny.

Godt under 40,- boksen
Nikotin mengde pr porsjon: 20,4 mg
Nikotin mengde i prosent: 3,4%

Prillan Brown Gold
Prillan Brown Gold inneholder 500 stk porsjoner og gir deg 20 snusbokser med ny hjemmelaget porsjonssnus. Brown Gold har en kraftig tobakkssmak og har "normal" størrelse på posene.

Pris pr. boks: under 30,-
Nikotin mengde pr porsjon: 8,3 mg
Nikotin mengde i prosent: 2,3%

Prillan Orginal
Prillan Orginal inneholder 500 stk porsjoner og gir deg 20 snusbokser med ny hjemmelaget porsjonssnus. Orginal er en klassisk snus med medium sterk tobakkssmak og "normal" størrelse på posene.

Pris per boks: under 30,-
Nikotin mengde pr porsjon: 4,3 mg
Nikotin mengde i prosent: 1,3%

Prillan Nikotinfri
Prillan Nikotinfri inneholder 200 stk porsjoner og gir deg 8 snusbokser med ny hjemmelaget porsjonssnus. Mild tobakkssmak som er lett å tilsette smak.

Pris per boks: Under 25,-

Hva er din erfaring?

Har du noen gode erfaringer og tips du ønsker å dele? Send oss en epost på kundeservice@snus365.no, signer med ditt navn, også legger vi ut tipsene her.

Kjøp Prillan gjør det selv snus her