Hvem er Snus365.no?

Snus365.no "så dagens lys" høsten, 2019. En 100% norsk nettbutikk, laget av 100% snusere. Vi har som mål å være den kjappeste og smidigste handleplattformen for snus på nett. 365 eCommerce er selskapet bak snus365.no og håndterer alt fra bygging av nettsider, markedsføring og ordrehåndtering fra vårt ehandelshus i Slemmestad. Selskapet ble startet av 3 karer som brenner for netthandel, tech, markedsføring og snus.

Dette er hva det dreier seg om:

Alle favorittene
Stort utvalg
Bring leverer
Snus i postkassa

kjetil @ snus365.no Kjetil er tech-hode hos oss. Han er mannen som står for utvikling av nettsidene våre. Nettbutikken er bygget på Magento og vi har gjort alt selv. Den serveres til deg via AWS. Kjetil er en Askergutt, born and raised, og har levd med kode i hele sitt voksne liv. På fritiden går det i fotball. Den runde kula er hans lidenskap.
morten @ snus365.no Morten er daglig leder i selskapet. Han er innflytter i Asker og løp barneskoa av seg ute i Rælingen. Morten er syklist (både landevei og terreng) og har jobbet med netthandel i hele sitt voksne liv. Han har det fint når han svetter blod opp lange, bratte bakker.
Adrian er yngstemann i trioen. Han har hotell og restaurant utdannelse fra Den Haag i Nederland og er mannen ansvarlig for markedsføringen og aktiviteter i de sosiale medier. Han er brettkjører på sin hals og trives best i løs, digg snø ned bratte skrenter. Selv om han også har det fint i sin arbeidshverdag her i Slemmestad :)

 

Informasjon

Firmanavn: 365 eCommerce AS
Org. nr. 922 646 120
E-post: kundeservice@snus365.no
Eternitveien, Slemmestad

klarnaBring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.