Hvem er Snus365.no?

Snus365.no "så dagens lys" høsten, 2019. En 100% norsk nettbutikk, laget av 100% snusere. Vi har som mål å være den kjappeste og smidigste handleplattformen for snus på nett. Snus365 AS (tidligere 365 eCommerce as) er selskapet bak snus365.no og håndterer alt fra bygging av nettsider, markedsføring og ordrehåndtering fra vårt ehandelshus i Slemmestad. Selskapet ble startet av 3 karer som brenner for netthandel, tech, markedsføring og snus.

 

Morten Iversen

Morten Iversen

CEO & Partner

Morten er daglig leder i selskapet. Han er innflytter i Asker og løp barneskoa av seg ute i Rælingen. Morten er syklist (både landevei og terreng) og har jobbet med netthandel i hele sitt voksne liv. Han startet blant annet nettbutikken til Oslo Sportslager i 2002, og var netthandelssjef i XXL mellom 2008 og 2014.

Kjetil Frederiksen

Kjetil Frederiksen

CTO & Partner

Kjetil er tech-hodet hos oss. Han er mannen som står for utvikling av nettsidene våre. Nettbutikken er bygget på Magento og vi har gjort alt selv. Den serveres til deg via AWS. Kjetil er en Askergutt, born and raised, og har levd med kode i hele sitt voksne liv. På fritiden går det i fotball. Den runde kula er hans lidenskap.

Adrian Huer

Adrian Huer

CMO & Partner

Adrian er yngstemann i trioen. Han har hotell og restaurant utdannelse fra Den Haag i Nederland og er mannen ansvarlig for markedsføringen og aktiviteter i de sosiale medier. Han er brettkjører på sin hals og trives best i løs, digg snø ned bratte skrenter. Selv om han også har det fint i sin arbeidshverdag her i Slemmestad :)

Informasjon

Firmanavn: Snus365 AS
Org. nr. 928 729 400
E-post: kundeservice@snus365.no
Eternitveien, Slemmestad

If you would like to contact Morten, Adrian or Kjetil, please send email to [name]@snus365.no.

Copyright © Snus365 AS, Org nr: 928 729 400, Eternitveien 44, 3470 Slemmestad. Den norske nettbutikken for snusere.