1. Det er penger å spare.
  2. Utvalget er stort.
  3. Snusen er fersk.
  4. Du får snus hjem.
  5. Du unngår kassekøskam.

Hvor mye sparer du på å kjøpe snus på nett?

Selv om det ikke er like mye penger å spare nå som før, så er vi fortsatt billigere enn de fleste.

Fersk snus

Vi selger flere titallstusen med snusbokser i uken, og får fersk snus hver eneste uke. Dette betyr at snusen så og si alltid fersk. Derfor har vi ferskhets garanti på snusen. Det er en god tanke.

Snus utvalget er STORT.

Stort utvalg er fint. Men det er ikke alt. Du må finne frem i utvalget også.
Vi har også gjort det enkelt for deg å finne frem til korrekt snus. Du kan søke. Du kan filtrere på styrke. Du kan filtrere på smak. Eller du kan velge å se all snusen fra ett eller flere merker. Valget er ditt. 👍

Få snus hjem.

Vi leverer snusen hjem til deg. Dermed er det slutt på stress med å kjøre innom bensinstasjon for å kjøpe snus (også sparer du masse penger samtidig).

Hva er kassekø-skam?

Du har vel kjent litt på det når du står i kassakø i butikken, og snus skapet ikke er i nærheten? Men snus må du jo ha! Snusboksene er like og du skal selvfølgelig ha en snus bittelitt utenom det vanlige. Det ender gjerne med peking og foklaring: "Ned til venstre!" "Opp igjen en rad!" "Ja, litt til høyre!" Bak deg står det andre handlende som presser på og vil hjem.
Den følelsen du får i magan da....Det er kassekøskam.
Det var bedre i de dager da du kunne bruke tid på plukke snus selv. I vår nettbutikk har du all tid i verden. Og ikke noe skam.

Planlegging er fint.

Hvis du blir flinkere til å planlegge enn oss, så kjøper du noen bokser om gangen slik at du ikke går tom med det første.
Og du. Et tips: Opprett en konto hos oss når du handler. Da kan du rebestille en hel ordre, eller enkeltvarer fra en tidligere ordre. Du kan følge ordrestatus og du har kontroll på ordrehistorikk og konto opplysninger.

Bonus grunn

Vi har nesten 5 av 5 stjerner hos Google. Det er betryggende.
Kjøp snus på nett nå.