Helhvit snus hos snus365.no

Helhvit snus ble lansert som et tobakksfri alternativ av Epok tilbake i 2014. Det skulle være et sunnere alternativ til vanlig tradisjonell snus. Mens helhvit snus i utlandet gjerne ikke inneholder tobakk, har all helhvit snus som selges i Norge en liten mengde tobakk. I dette landet er ikke lov å selge nikotinholdig snus uten tobakk. Uviss er grunnen, men det kan ha med tobakksavgift å gjøre.

Fordelene med den helhvite snusen er i all hovedsak to: Den inneholder svært lite tobakk og dermed ingen av de potensielt skadelige stoffene fra tobakksplanten. Og den misfarger ikke tennene. Snusen er hvit før, under og etter snusing. All helhvit snus er tilsatt smak, uten dette ville den vært smaksløs, og derfor er det mange varianter å velge mellom.

Det finnes tre store importører av snus i Norge: British American Tobacco (BAT), Imperial Tobacco og Swedish Match. Epok ble kjøpt av BAT i 2017, og etter dette har både Swedish Match og Imperial Tobacco lansert sine varianter av den helhvite snusen. skruf er eid av Imperial Tobacco. De lanserte i 2019 et eget merke de kaller skruf Super White som omfavner alle de helhvite modellene de selger.

General G4 er Swedish Match sitt svar til Epok sin oppfinnelse. Det er kun G4 snus som er helhvit fra Swedish Match.

Helhvit snus uten tobakk selges fortsatt i Sverige og USA med stor suksess og det jobbes fortsatt med å få den tilbake på det norske markedet. Så vi venter i spenning.

Se alle G4 All White helhvit snus her.

Se alle skruf Super White helhvit snus her.

Se alle Epok helhvit snus her.