ZYN lanseres i Norge, og erstatter samtidig G4 Omni

ZYN All White Mini Dry er et kjent og sterkt merkenavn internasjonalt. Mange har etterspurt ZYN hos oss men frem til februar 2021 har vi ikke kunnet tilby ZYN. ZYN er tilpasset deg som foretrekker små, tørre poser som ikke er synlige under leppen. ZYN er et All White-produkt fra Swedish Match med friske og moderne smaker. Det er viktig å påpeke at dette er helt tørre mini porsjoner. Du tilfører selv fuktighet ved å legge de på tunga før du legger de under leppa. Siden posene er så små er også nikotin innholdet per pose lav. Selv om Extra Strong utgaven har 15 mg/g nikotin, vil det ikke gi mer enn 6 mg/g nikotin per pose.

ZYN kommer i første omgang i tre versjoner:

- ZYN All White Mini Dry Cool Mint har en frisk smak av peppermynte med avkjølende menthol. Snusen er «Extra Strong» med en nikotinstyrke på 6mg/pose.
- ZYN All White Mini Dry Espressino har smak av kaffe med hint av sjokolade og vanilje. Snusen er «Extra Strong» med en nikotinstyrke på 6mg/pose.
- ZYN All White Mini Dry Bellini har smak inspirert av drinken Bellini med innslag av fersken. Snusen er «normal» med en nikotinstyrke på 3mg/pose.

Som sagt: ZYN erstatter G4 Omni.