G3 No7 Super Slim Strong

G.3 No7 Super Slim Strong har en lys og krydret smak av tørket frukt og grønt gress med hint av sjokolade og vanilje.
Hvor mange trenger du?
STYRKE
■■■■□
18 mg/g
PORSJON
Hvit Slim
SMAK
Tobakk
kr 75,90
pr boks 👍
Om General G3 snus

General G3 snusen er en serie med ekstra sterk og supersterk porsjon. Det er mange modeller å velge mellom. Styrken går fra 15 mg/g til 26 mg/g nikotin. Velg mellom slim og superslim porsjon i både hvite og brune proser. Med eller uten smak.

Se alle General G3 snus her

Betaling: 💳 Betal med Visa, Mastercard eller faktura fra Klarna.
Frakt: Ingen frakt på ordre o/199,-. 😊
Snus hjem: Få snus hjem med Bring. 📪 Bestilllingen legges i din postkasse*. Under normale omstendigheter kan du regne med 2-4 virkedagers levering etter at Bring har hentet hos oss. *Les mer om snus hjem her.
Mer informasjon
Produktnavn G3 No7 Super Slim Strong
Navn i Sverige G3 White Strong Super Slim
Merke G3
Produsent Swedish Match
Type Snus Porsjon
Type Porsjon Hvit Slim Porsjon
Poser pr boks 30
Snusvekt pr boks 16.5 g
Nikotin Mengde 18 mg/g
Snus Styrke ■■■■□ (ekstra sterk)
Smak Tobakk
Ingredienser vann, tobakk (inneholder nikotin), fuktigshetsbevarende middel (E 1520), salt, surhetsmiddel (E 500), plantefiber, aromaer.
G.3 No7 Super Slim Strong Porsjonssnus. G.3 er tredje generasjon snus fra General. Snusen er tilpasset en ny generasjon snusere med høyere nikotinstyrke, smalere og mindre synlige porsjoner og de renner lite. G.3 No7 Super Slim Strong Porsjonssnus har en lys og krydret tobakkskarakter med tydlig og balansert innslag av tørket frukt, grønt gress med hint av sjokolade og vanilje. En lang og smal porsjon for en optimal passform som er tørr på utsiden og med fuktig innhold som renner lite. Snus med langvarig og ballansert smak.

klarnaBring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.