Nick & Johnny Nick and Johnny No2 Crushed Ice

Nick & Johnny No2 Crushed Ice White Ekstra Sterk Porsjonssnus, lys og krydret karakter med tydlig innslag av mynte.
Hvor mange trenger du?
STYRKE
■■■□□
15 mg/g
PORSJON
Hvit
SMAK
Mynte
kr 78,50
pr boks 👍
Om Nick & Johnny

Nick & Johnny tok Norge med storm da det ble introdusert i 2006. Nick & Johnny ble laget spesifikt for oss "nordbaggar". Vi våger derfor å kalle det en norsk snus. Noe flere faktisk også tror at det er. I Sverige selges denne snusen kun gjennom Swedish Match sine egne butikker. Målet med Nick & Johnny var å forandre oppfatningen av hvordan snus skal smake. Her finnes smaker som ikke er å finne i andre snus fra Swedish Match. For eksempel kanel og chilli. Alle Nick &Johnny snus har relativt høy nikotin styrke (14 og 15 mg/g). De kommer i flere spennende smaker og porsjonene er enten klassisk, slim eller hvit. Hvis det er fuktig snus du er på jakt etter passer Americana, Red Hot og Crushed Ice bra. Crushed Ice er forøvrig den eneste snusen til Swedish med tydelig smak av mynte i en original/klassisk porsjon.

Se hele Nick & Johnny utvalget her

Betaling: 💳 Betal med Visa, Mastercard eller faktura fra Klarna.
Frakt: Ingen frakt på ordre o/199,-. 😊
Snus hjem: Få snus hjem med Bring. 📪 Bestilllingen legges i din postkasse*. Normalt kan du regne med ca 2 virkedagers levering etter at Bring har hentet hos oss. Men i disse korona tider er Bring presset og det kan ta en dag ekstra. *Les mer om snus hjem her.
Mer informasjon
Produktnavn Nick and Johnny No2 Crushed Ice
Merke Nick & Johnny
Produsent Swedish Match
Type Snus Porsjon
Type Porsjon Hvit Porsjon
Poser pr boks 20
Snusvekt pr boks 22 g
Nikotin Mengde 15 mg/g
Snus Styrke ■■■□□ (sterk)
Smak Mynte
Ingredienser vann, tobakk (inneholder nikotin), surhetsregulerende middel (E 500), salt, fuktighetsbevarende middel (E 1520), aromaer, inklusivt røykaromaer søtningsmiddel (E 1520).
Nick & Johnny No2 Crushed Ice White Ekstra Sterk Porsjonssnus har en lys og krydret tobakkskarakter med tydlig innslag av mynte og "vintergrønn". En stor og fuktig porsjon for en rask og balansert smaksopplevelse.

Bring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.