Nick & Johnny No2 Crushed Ice White

Styrke
■■■□□ sterk
Nikotin prosent:
1.2%
Nikotin pr porsjon:
13.2 mg
Smak:
Mynte
Antall porsjoner i boksen:
20 stk
Type porsjon:
Hvit
kr 72,90
Hvor mange vil du ha?
Nick and Johnny No2 Crushed Ice White Ex Strong er snus med lys og krydret karakter. Smaken har tydelig innslag av mynte og wintergreen. Porsjonene er store og relativt fuktige. Som navnet sier er dette den hvite utgaven av Crushed Ice.
Om Nick & Johnny

Nick & Johnny tok Norge med storm da det ble introdusert i 2006. Nick & Johnny ble laget spesifikt for oss "nordbaggar". Vi våger derfor å kalle det en norsk snus. Noe flere faktisk også tror at det er. I Sverige selges denne snusen kun gjennom Swedish Match sine egne butikker. Målet med Nick & Johnny var å forandre oppfatningen av hvordan snus skal smake. Her finnes smaker som ikke er å finne i andre snus fra Swedish Match. For eksempel kanel og chilli. Alle Nick &Johnny snus har relativt høy nikotin styrke (14 og 15 mg/g). De kommer i flere spennende smaker og porsjonene er enten klassisk, slim eller hvit. Hvis det er fuktig snus du er på jakt etter passer Americana, Red Hot og Crushed Ice bra. Crushed Ice er forøvrig den eneste snusen til Swedish med tydelig smak av mynte i en original/klassisk porsjon.

Se hele Nick & Johnny utvalget her

Produktomtaler
Mer informasjon
Produktnavn Nick & Johnny No2 Crushed Ice White
Merke Nick & Johnny
Produsent Swedish Match
Vnr 80911
Type Snus Porsjon
Type Porsjon Hvit
Poser pr boks 20
Snusvekt pr boks 22 g
Nikotin per gram 12 mg/g
Nikotinmengde % 1.2% nikotin
Mg nikotin per porsjon 13.2
Styrke ■■■□□ sterk
Smak Mynte
Snus365 bruker Porterbuddy
Snus365 bruker Helthjem express
betal med klarna hos snus365
Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.