Før snusbutikker på nett så dagens lys var prisen på General , Epok og skruf stort sett den samme uansett hvilken butikk man handlet hos. Det prisbildet har endret seg ganske så kraftig de siste årene. Nå varierer prisen på et og samme snusmerke med nesten 20 kroner. Prisen på Epok No7 Freeze hos Meny er ca. 89,- i motsetning til nettbutikker hvor du får samme snusen til rundt 70 kroner. På Rema 1000 er prisen på Epok nå rundt 85,-. Prisforskjellene er store. Når det er sagt er prisen på snus faktisk på samme nivå nå som for 3-4 år siden.

Pris på snus i Sverige vs. Norge

Forskjellen i prisen på snus i Sverige kontra Norge er ikke lenger like stor som den en gang var. Spesielt hvis du snuser rimeligere snusmodeller som for eksempel LD , NOR eller noen av de andre “rimeligere merkene”. Prisen på en boks LD snus i Norge ligger på rundt 40 kroner, mens i Sverige er prisen på rundt 30 svenske kroner. Snuser du de mer etablerte merkene som General eller skruf er det noe mer å spare på de 7-8 boksene du har lov å ta med inn til Norge. Prisen på skruf ligger på rundt 50 kroner i Sverige, mens i Norge koster den rundt 77 kroner boksen på nett.

Pris og sortiment

I skrivende stund har vi 34 ulike snusmerker med priser på porsjonssnus fra 36.90 til 78.90 kroner og fra 85,- til 119.90,- boksen for løssnus.

Her kan du se alle våre snusmodeller sortert på pris: All snus sortert på pris

Skrevet: 27 oktober 2023