Ja, i Norge kan man kjøpe snus på nett. Men kun fra norske nettbutikker. I motsetning til butikker og kiosker garanterer vi fersk snus. All snus vi selger kommer fra norske leverandører. For eksempel har Swedish Match en egen norske gren vi kjøper snus fra. Det samme gjelder British American Tobacco, som selger Epok. Og slik er det med alle snus vi selger. Siden vi får fersk snus til lageret vårt hver uke, vil den alltid være så fersk som mulig hos oss. Det garanterer vi.

Når det er sagt: Dette skal du vite om kjøp av snus på nett.

Snussalget på nett her i Norge vokser raskt. Det har dukket opp mange snusbutikker som konkurrerer mot dagligvare og bensinstasjoner. Fordelene med å kjøpe på nett er flere. Utvalget er større. Prisene er lavere. Stressfri handel. Få snusen levert hjem.

Hvor mye snus kan man handle på nett?

Det er ingen begrensninger for hvor snus du kan kjøpe av oss her i Norge. Så her er det bare å tute og kjøre. 

 1. Det er lov å både kjøpe og selge snus på nett. Men kjøp fra en norsk nettbutikk som har spesialisert seg på snus.

  Å selge snus på nett er helt lovlig (ellers hadde vi ikke solgt snus :)). Men det er underlagt strenge regler. For eksempel får vi ikke lov til å markedsføre snus. Ingen under 18 år får lov til å kjøpe snus. Hos oss blir alle aldersverifisert ved bestilling. Helsedirektoratet får snart (i løpet av 2024 kanskje) opp et lovpålagt register for alle som selger snus på nett i Norge. Dette vil gjøre det enkelt for deg som kunde å sjekke om selgeren overholder alle regler og krav.

 2. Kjøp fra et norsk selskap

  Vi er et norsk selskap som sender norske snusbokser fra eget lager på Slemmestad i Asker. Vi kjøper snusen fra samme leverandør som alle andre som selger snus i Norge.
  Vårt firma heter Snus365 AS, og vårt org nummer er: 928 729 400.
  Uansett hva du skal handle på nett anbefaler vi at du sjekker selskapet hvis du ikke kjenner det fra før.

 3. Bring, Instabox, Porterbuddy, Widerøe eller Helthjem frakter snusen kjapt hjem til deg

  Vi sender mail med sporingsnummer så fort pakken er sendt ut fra vårt lager

  Vi leverer snus til i hele Norge fra vårt lager i Slemmestad. Du kan få snusen levert rett i postkassa, eller hente på postkontoret. Les mer om levering her.

 4. Full returrett

  Du har full returrett på snus du bestiller. Les våre kundeservice sider for mer informasjon.

 5. Samme leverandør

  Alle som selger snus i Norge kjøper snus fra de samme leverandørene. Det er ingen forskjell på snusen du kjøper i butikken, kiosken eller på nett. En forskjell er at vi får levert snus direkte fra produsent. Vi får levert fersk snus hver eneste uke. Andre fordeler med vår nettbutikk er blant annet at utvalget er større og prisene lavere. Vi har akkurat nå over 200 modeller snus å velge mellom.

 6. Trygg og sikker snus handel med Svea og Vipps

  Du betaler trygt gjennom vår partner Svea. Du kan velge å betale med kort, faktura og delbetaling

 7. Nei til dyr snus

  Du sparer mye penger på å kjøpe snus på nett. Prisforskjellen per boks kan være opp til 15 kroner (fra norske butikkpriser.)