Store deler av landet er dekket av rask levering fra Widerøe, Porterbuddy, Instabox og Helthjem. Mange steder kan du bestille helt frem til den 21.des


Det er alltid mye å gjøre i disse dager for de som utleverer pakker. Du må derfor beregne god tid for levering. Leveringstiden har en tendens til å øke desto lenger unna Oslo du bor.

Omtrentlige bestillingsfrister

Porterbuddy og Instabox

21. desember, kl. 12:00 for deg som bor f.eks. i Trondheim. Bor du i Oslo eller omegn burde tidene som dukker opp i utsjekken være å stole på. Men for å være trygg anbefaler vi at du legger inn 1 dag ekstra.
Siste levering er lille julaften for Instabox og 22. desember for Porterbuddy.

Bring

15. desember kl. 14:00 for deg som bor i nord. Jo nærmere Oslo du bor, jo nærmere jul kan du bestille og fortsatt rekke levering. Uansett anbefaler vi minimum 4 dagers levering.
Siste levering er 22. desember.

Helthjem

Helthjem har to tjenester. En hvor du henter i butikk og en hvor du får varene levert hjem. Leveringstiden på disse to burde være det samme, men det kan hende at du ikke får hentemelding samme leveringsdag hvis pakken skal til butikk. Vi tenker derfor at du må forholde deg til 15. desember kl. 15:00 hvis du bor i nord. Jo nærmere Oslo du bor jo nærmere jul kan du bestille og fortsatt rekke levering. Uansett anbefaler vi minimum 2 dagers levering, selv om utsjekken sier noe annet.
Siste utlevering er natt til julaften.

WiderøeSMART

20. desember kl. 14:00. Vi anbefaler at du legger til minimum 1 dag ekstra levering i forhold til hva som står i utsjekken.
Siste utlevering er 22. desember.

Siste frist

Vi (og pickup) stenger fredag 22. desember klokken 15. Det er kun Helthjem og Instabox som leverer lillejulaften.
Bor du på en adresse som dekkes av Helthjem eller Instabox, og du bor på Østlandet, skal du i teorien få snus levert lille julaften. Du vil se om du kan få snus levert på lille julaften når du bestiller. Uansett anbefaler vi at du ikke venter så lenge med å bestille. Det kan komme endringer som gjør at du ikke rekker å få snusen levert.

Helthjem har siste utlevering lille julaften. Neste utleveringsdag er natt til onsdag 27. desember.
Bring har siste utlevering 22. desember og starter levering igjen onsdag 27. desember.

Julaften, 1. og 2. juledag

Vi holder stengt. Bestillinger som legges disse dagene plukkes og pakkes 3. juledag (27. des). Samme dag henter både Posten, Helthjem, Porterbuddy og Widerøe.

Onsdag 27. desember

Vi er på jobb denne dagen og plukker alle ordre som er lagt fra og med 22. desember etter 15.00.

Nyttårsaften

Vi holder stengt 30 og 31. desember.
Første hentedag er onsdag 2. januar.

Vi ønsker deg en riktig god jul og en trygg nyttårsfeiring, også håper vi at vi ser deg igjen i 2024.