Nick & Johnny No3 Red Hot Ex Strong

Nick & Johnny No3 Red Hot Ekstra Strong har en kraftig og krydret tobakkskarakter med tydlig innslag av kanel og nellik, samt hint av bitter appelsin og chilli. En stor og fuktig porsjon for en rask og balansert smaksopplevelse.
Hvor mange trenger du?
STYRKE
■■■□□
15 mg/g
PORSJON
Klassisk
SMAK
Chili
kr 78,90
pr boks 👍
Om Nick & Johnny

Nick & Johnny tok Norge med storm da det ble introdusert i 2006. Nick & Johnny ble laget spesifikt for oss "nordbaggar". Vi våger derfor å kalle det en norsk snus. Noe flere faktisk også tror at det er. I Sverige selges denne snusen kun gjennom Swedish Match sine egne butikker. Målet med Nick & Johnny var å forandre oppfatningen av hvordan snus skal smake. Her finnes smaker som ikke er å finne i andre snus fra Swedish Match. For eksempel kanel og chilli. Alle Nick &Johnny snus har relativt høy nikotin styrke (14 og 15 mg/g). De kommer i flere spennende smaker og porsjonene er enten klassisk, slim eller hvit. Hvis det er fuktig snus du er på jakt etter passer Americana, Red Hot og Crushed Ice bra. Crushed Ice er forøvrig den eneste snusen til Swedish med tydelig smak av mynte i en original/klassisk porsjon.

Se hele Nick & Johnny utvalget her

Betaling: 💳 Betal med Visa, Mastercard eller faktura fra Klarna.
Frakt: Ingen frakt på ordre o/199,-. 😊
Snus hjem: Få snus hjem med Bring. 📪 Bestilllingen legges i din postkasse*. Under normale omstendigheter kan du regne med 2-4 virkedagers levering etter at Bring har hentet hos oss. *Les mer om snus hjem her.
Mer informasjon
Produktnavn Nick & Johnny No3 Red Hot Ex Strong
Merke Nick & Johnny
Produsent Swedish Match
Type Snus Porsjon
Type Porsjon Klassisk Porsjon
Poser pr boks 20
Snusvekt pr boks 22 g
Nikotin Mengde 15 mg/g
Snus Styrke ■■■□□ (sterk)
Smak Chili
Ingredienser vann, tobakk (inneholder nikotin), surhetsregulerende middel (E 500), salt, fuktighetsbevarende middel (E 1520), aromaer, søtningsmiddel (E 1520).

klarnaBring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.