The Lab 06 Extra Strong

The Lab 06 er den sterkeste snusen i serien med sine 20 mg/g nikotin. Den har en krydret karakter med innslag av urter, ek og sedertre. 06 er en klassisk, slim porsjonsnus. Det står i navnet at denne er ekstra sterk, men i henhold til vår inndeling av snusstyrker hører den innunder supersterk.

Hvor mange trenger du?
STYRKE
■■■■□
20 mg/g
PORSJON
Klassisk Slim
SMAK
Tobakk
kr 78,90
pr boks 👍
Om The Lab

The Lab hadde global lansering i Norge tilbake i 2009. Serien består av 5 ulike modeller, alle i en slim porsjon. Smakene er dominert av tobakk. Kun en modell, The Lab 12, har smak av mynte. Posene som brukes i The Lab er såkalt NonDrip. Noe Swedish Match sier renner lite, men smaker mye.

Klikk her for å se hele The Lab serien med snus

Betaling: 💳 Betal med Visa, Mastercard eller faktura fra Klarna.
Frakt: Ingen frakt på ordre o/199,-. 😊
Snus hjem: Få snus hjem med Bring. 📪 Bestilllingen legges i din postkasse*. Under normale omstendigheter kan du regne med 2-4 virkedagers levering etter at Bring har hentet hos oss. *Les mer om snus hjem her.
Mer informasjon
Produktnavn The Lab 06 Extra Strong
Merke The Lab
Produsent Swedish Match
Type Snus Porsjon
Type Porsjon Klassisk Slim Porsjon
Poser pr boks 24
Snusvekt pr boks 21.6 g
Nikotin Mengde 20 mg/g
Snus Styrke ■■■■□ (ekstra sterk)
Smak Tobakk
Ingredienser vann, tobakk (inneholder nikotin), surhetsregulerende middel (E 500), salt, fuktighetsbevarende middel (E 1520), aromaer, inklusivt røykaromaer.

klarnaBring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.