G3 No6 Blue Super Slim Strong

G3 No6 Blue Super Slim er snus med lys og krydret tobakkskarakter og tydlig innslag av peppermynte, samt hint av urter og vanlije. En lang og smal porsjon for en optimal passform som er tørr på utsiden og med fuktig innhold som renner lite. Snus med langvarig og balansert smak. Snus for deg som ønsker en diskret porsjon under leppa.
Hvor mange trenger du?
STYRKE
■■■■□
18 mg/g
PORSJON
Superslim
SMAK
Mynte
kr 75,90
pr boks 👍
Om General G3 snus

General G3 snusen er en serie med ekstra sterk og supersterk porsjon. Det er mange modeller å velge mellom. Styrken går fra 15 mg/g til 26 mg/g nikotin. Velg mellom slim og superslim porsjon i både hvite og brune proser. Med eller uten smak.

Se alle General G3 snus her

Betaling: 💳 Betal med Visa, Mastercard eller faktura fra Klarna.
Frakt: Ingen frakt på ordre o/199,-. 😊
Snus hjem: Få snus hjem med Bring. 📪 Bestilllingen legges i din postkasse*. Under normale omstendigheter kan du regne med 2-4 virkedagers levering etter at Bring har hentet hos oss. *Les mer om snus hjem her.
Mer informasjon
Produktnavn G3 No6 Blue Super Slim Strong
Navn i Sverige G3 White Strong Blue Mint Super Slim
Merke G3
Produsent Swedish Match
Type Snus Porsjon
Type Porsjon Superslim Porsjon
Poser pr boks 30
Snusvekt pr boks 16.5 g
Nikotin Mengde 18 mg/g
Snus Styrke ■■■■□ (ekstra sterk)
Smak Mynte
Ingredienser vann, tobakk (inneholder nikotin), fuktigshetsbevarende middel (E 1520), salt, surhetsmiddel (E 500), plantefiber, aromaer, søtningsmiddel (E 950).

klarnaBring

Copyright © 365 eCommerce AS, Eternitveien, 3470 Slemmestad. Norsk spesialbutikk for snus på nett. Laget av norske snusere. Snus365.no - Den raskeste snusbutikken i vesten.